CANTAUTORS RESSITUATS

Barnasants rescata 23 concerts amb la desescalada

El festival reprèn la seva programació aquest dijous amb el Niño de la Hipoteca i trasllada a la tardor els recitals de Joan Isaac, Sílvia Comes, Ivette Nadal amb Caïm Riba, Enric Hernàez i Roger Mas

Barnasants rescata 23 concerts amb la desescalada

RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts
Jordi Bianciotto

La Covid-19 es va carregar l’últim mes de programació de Barnasants, però el lluitador festival de cantautors ha aconseguit recompondre la seva graella de concerts salvant cites cancel·lades i afegint noves incorporacions amb la vista posada a la tardor. Un total de 23 recitals, l’avançada dels quals la posen els quatre que el Niño de la Hipoteca oferirà des d’aquest dijous fins diumenge al Casinet d’Hostafrancs.

Notícies relacionades

Aquesta sala, adaptada per a un aforament màxim de 80 assistents, es converteix així la primera de titularitat pública que acull concerts a Barcelona, i es prepara per rebre, la tardor vinent, Joan Isaac (presentant disc, ‘L’estació dels somnis’, el 18 d’octubre), Andreu Valor (7 de novembre), Sílvia Comes (15), Xavier Baró (21), Ivette Nadal i Caïm Riba (22) i Roger Mas (28). En un altre escenari emblemàtic del festival, el Harlem Jazz Club, hi actuaran Marc Garcia Arnau (11 d’octubre), Enric Hernàez (17), Gaddafi Núñez (25), Roigé (6 de novembre), Lia Sampai i Adrià Pagès (13), Meritxell Gené (14) i Marcel Pich (20). A Luz de Gas hi haurà el lituà Andrius Mamontovas (12 de setembre).

Ajornaments al 2021

L’homenatge a Teresa Rebull, que anava a acollir l’Auditori, es trasllada al Teatre Conservatori de Manresa (10 d’octubre), i les cites pendents d’Ovidi 25 seran a Vilafranca del Penedès (25 de novembre) i Balaguer (29). Barnasants està pendent de la reactivació dels teatres públics de L’Hospitalet, com el Joventut i l’Auditori Barradas, per ressituar els recitals de Paco Ibáñez Pau Alabajos. Altres produccions previstes per a aquest any, com l’homenatge a Guillermina Motta i els recitals de la cantant grega Maria Farantouri, el mexicà León Chávez Teixeiro i la uruguaiana Ana Prada, s’ajornen al 2021.