ANUNCI A HOLLYWOOD

Els Oscars del 2021 seran el 25 d'abril

L'Acadèmia vol donar més temps als directors perquè acabin i entreguin les seves pel·lícules

estatuilla-premios-oscar

estatuilla-premios-oscar

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques va anunciar aquest dilluns que, en consideració a les circumstàncies derivades de la pandèmia del coronavirus, la cerimònia de lliurament dels premis Oscar del 2021 tindrà lloc el 25 d’abril, dos mesos després de la data prevista inicialment, el 21 de febrer. A través d’un comunicat, l’Acadèmia va explicar que, ajornant la gala i estenent així el «període d’elegibilitat» de les pel·lícules, vol donar marge als cineastes perjudicats per la crisi perquè tinguin temps d’acabar els seus treballs.

Notícies relacionades

«Durant anys, les pel·lícules han exercit un paper important a l’hora de consolar-nos, inspirar-nos i entretenir-nos en els moments més foscos. Ho han fet aquest any. El nostre desig, a l’estendre el període d’elegibilitat i la data dels nostres premis, és donar als realitzadors la flexibilitat que necessiten per acabar i entregar els seus treballs sense ser penalitzats per una cosa que ningú pot controlar», expliquen a la circular els responsables de l’Acadèmia David Rubin i Dawn Hudson. Amb les noves regles, podran ser escollides per als Oscars les pel·lícules estrenades fins al 28 de febrer del 2021, quan la data original era el 31 de desembre d’aquest any.

L’Acadèmia també va anunciar que pràcticament farà coincidir l’entrega dels premis amb la inauguració del nou i esperat Academy Museum of Motion Pictures, que tindrà lloc cinc dies després, el 30 d’abril. «Els pròxims Oscars i l’obertura del nou museu marcaran un moment històric, i uniran els seguidors del cine de tot el món», van declarar els responsables.

Temes:

Oscars