PROGRAMACIÓ SORPRESA

El Primavera Sound anuncia les Nits del Fòrum

Christina Rosenvinge, Kiko Veneno, Diego el Cigala, Mishima i la Mala Rodríguez són alguns dels 70 artistes que actuaran aquest estiu a l'amfiteatre del Parc del Fòrum

zentauroepp41556902 on barcelona on  cristina rosenvinge200608134112

zentauroepp41556902 on barcelona on cristina rosenvinge200608134112

1
Es llegeix en minuts
Jordi Bianciotto
Jordi Bianciotto

Periodista

ver +

Que el Primavera Sound ajorni la seva edició del 2021 no significa que aquest estiu es quedi de braços plegats: el festival ha sorprès avui amb l’anunci de Nits del Fòrum, programació per a temps de desescalada amb 70 concerts en un dels seus espais fetitxe, l’amfiteatre del Parc del Fòrum, que es desplegarà des de finals de juny fins a finals del mes de setembre. Al cartell, noms com Christina Rosenvinge, Kiko Veneno, Mishima, Carolina Durante, Ketama, Amaia i Javiera Mena.

La mostra oferirà música en directe sis dies a la setmana amb un aforament adaptat a la normativa: 800 assistents en l’arrencada, amb les distàncies requerides entre els seients, condicions modulables al llarg de l’estiu si els requisits evolucionessin. Els concerts vindran acompanyats d’una oferta de restauració i cocteleria, i de sessions de discjòqueis.

Cap de setmana LGTBI

El gruix de les actuacions estan programades pel Primavera Sound, si bé hi haurà parcel·les a càrrec del cicle Caníbal (sala Apolo) i de les promotores Arte por Derecho, Somoslas i Churros con Chocolate. Serà aquesta última la que obrirà la temporada amb les actuacions de Monterrosa y La Prohibida (27 de juny) i Soraya i Sharonne (28), emmarcades pel cap de setmana de l’orgull LGTBI.

Notícies relacionades

El programa amb la marca de Les Nits del Primavera s’iniciarà el 2 de juliol amb Ferran Palau i Anna Andreu, doble concert al qual seguiran, entre d’altres, els de figures destacades del pop espanyol com Christina Rosenvinge (12 de juliol), Triángulo de Amor Bizarro (17) i Carolina Durante (21 d’agost), així com exponents d’altres gèneres, com els urbans Cecilio G (2 de juliol) i Yung Beef (19 de setembre). Hi haurà nits per a singularitats com la Mala Rodríguez (10 de juliol), Kiko Veneno (en acústic, 22 d’agost) i Amaia (12 de setembre). L’escena catalana aportarà també creadors de l’esfera pop com Pavvla (18 de juliol), Mishima (25), Núria Graham (15 d’agost) o Dorian (18 de setembre).

En el conjunt de la programació de Nits del Fòrum, amb 42 de confirmats per ara, altres cites amb figures com Ketama (31 de juliol), la xilena Javiera Mena (9 d’agost), Diego el Cigala (27) o El Drogas, el que va ser líder de Barricada (7 d’agost). Oferta a la qual se sumarà un cicle de concerts de tribut (a figures com Aretha Franklin i Amy Winehouse). Les entrades, totes corresponents a localitats numerades, s’han posat aquest dilluns a la venda.