DESESCALADA PER TERRITORIS

El Museu d'Altamira, gratis del 9 de juny al 31 de juliol

S'haurà de portar mascareta i respectar les mesures d'higiene i distanciament social

zentauroepp135560 s 006  santillana del mar  cantabria  16 07 01   vista gener200604162800

zentauroepp135560 s 006 santillana del mar cantabria 16 07 01 vista gener200604162800 / Esteban Cobo

1
Es llegeix en minuts
Efe

El Museu Nacional i Centre d’Investigació d’Altamira, juntament amb la resta dels museus estatals gestionats pel Ministeri de Cultura i Esport obriran al públic aquest dimarts, 9 de juny, en l’horari habitual i amb entrada gratuïta fins al 31 de juliol.

Ara per ara només es permetrà la visita individual o per unitat familiar a la col·lecció permanent i a les exposicions temporals, ja que les visites de grup es reprendran un cop s’acabi el procés de desescalada, ha informat el Ministeri de Cultura en un comunicat.

Desescalada als museus

Notícies relacionades

Els museus adaptaran temporalment els seus itineraris i reduiran les sales visitables per oferir un recorregut segur i de qualitat que garanteixi el compliment de les mesures de prevenció i les recomanacions del Ministeri de Sanitat. Així, per exemple, s’ha de portar mascareta i respectar les mesures d’higiene i distanciament social. A més, es recomana adquirir les entrades amb temps.

A més del d’Altamira, dimarts també obriran les portes el Museu Arqueològic Nacional, el Museu Nacional d’Arts Decoratives, el Museu Sorolla, el Museu Nacional d’Antropologia, el Museu Cerralbo, el Museu Nacional del Romanticisme i Museu d’Amèrica, a Madrid; el Museu Nacional d’Art Romà, a Mèrida (Badajoz); el Museu Nacional d’Arqueologia Subaquàtica ARQVA, a Cartagena (Múrcia); el Museu del Greco i Museu Sefardita, a Toledo; el Museu Nacional de Ceràmica i Arts Sumptuàries ‘González Martí’, a València; i el Museu Nacional d’Escultura i el Museu Casa de Cervantes, a Valladolid.