26 maig 2020

Anar al contingut

AVENÇ DE PROGRAMA

The Chemical Brothers presentaran el seu nou directe al Sónar 2021

El duo de Tom Rowlands i Ed Simons és la primera confirmació del programa del festival per a l'any que ve

Juan Manuel Freire

The Chemical Brothers presentaran el seu nou directe al Sónar 2021

Els veterans de la música de ball The Chemical Brothers són la primera confirmació del Sónar 2021. Tom Rowlands i Ed Simons, habituals del festival, presentaran per primera vegada a Espanya un nou espectacle immersiu. L’han creat en col·laboració amb Adam Smith, qui es va encarregar dels visuals del duo en el seu primer directe i mai s’ha apartat d’ells, malgrat el seu constant treball com a director de publicitat, tele i cine.

En aquest directe, The Chemical Brothers intercalen els seus èxits de sempre amb el material de ‘No geography’, un dels discos amb millors ressenyes de la seva carrera, distingit el gener amb el Grammy a millor àlbum dance/electrònic.

Des del festival continuen treballant amb artistes, ponents i entitats participants per reprogramar la majoria d’actuacions i activitats que estaven previstes per a aquest any. 

La 27a edició de Sónar i la novena de Sónar+D tindran lloc del 17 al 19 de juny del 2021 als recintes de Fira Montjuïc de Barcelona i Fira Gran Via de l’Hospitalet. Totes les entrades de Sónar 2020 són vàlides per a aquestes noves dates.

Sota, el vídeo de ‘We’ve got to try’, el single més recent de The Chemical Brothers.

Temes: Sónar