OCI A CASA

Què podeu fer durant la quarantena pel coronavirus: Agenda 1 d'abril

zentauroepp44254819 gente200331161556

zentauroepp44254819 gente200331161556 / RICARD FADRIQUE

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

El primer dia d’abril podeu endinsar-vos en l’apassionant antic Egipte i descobrir històries protagonitzades per personatges tan populars com Ramsès II i Cleòpatra, en el marc d’una exposició del Museu Egipci de Barcelona. Després, res millor, sobretot si teniu nens, que escoltar un conte infantil recitat que s’encarregarà de difondre la llibreria Sendak.

A la tarda, potser us ve de gust aprendre a preparar unes saboroses galetes de civada i plàtan, una recepta saludable que ofereix la firma noruega Stokke. Després del berenar, podreu cremar calories i posar-vos en forma a casa amb una classe de pilates i exercicis hipopressius a càrrec de l’especialista Aida Román. 

Més tard, el Museu del Disseny de Barcelona us convida a l’exposició ‘El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015)’ on és fàcil comprovar com el vestit ha transformat la silueta del cos femení des de l’antiguitat fins als nostres dies. Per acabar, no us podeu perdre l’obra teatral ‘Sàpiens’, de Roc Equius, que ofereix la sala Flyhard a través del canal Vimeo.

11.00 HORES 

El  Museu Egipci de Barcelona us ofereix la possibilitat de visitar la seva col·lecció d’art faraònic amb un munt de peces que comprenen els 3.500 anys de la història de l’antic Egipte, sense oblidar els sarcòfags i les inquietants mòmies. N’hi ha prou amb descarregar (Play Store o App Store, en funció del dispositiu) de forma gratuïta l’app del Museu Egipci de Barcelona. Una vegada descarregada, serà necessari introduir aquesta contrasenya: YoMeQuedoEnCasa.

13.00 HORES

La llibreria Sendak, especialitzada en literatura infantil i juvenil, així com en joguines creatives, comparteix cada dia un àudio amb un conte, relat curt o poema. El podeu escoltar al seu canal públic de Telegram.

17.00 HORES

La firma noruega Stokke ens proposa una activitat especialment divertida. La ‘influencer’ Carolina Ferrer i els seus fills prepararan la seva recepta saludable de galetes de civada i plàtan, i ens donaran uns quants consells de ‘snacks’

saludables. Ho podeu veure al Facebook de Stokke España.

 18.30 HORES

Aida Román, monitora, animadora i professora de ball, imparteix una classe de pilates i estiraments hipopressius (abdominals interns). Consisteix a fer una sèrie de postures i moviments que, combinats amb diverses tècniques hipopressives volen disminuir la pressió a les zones toràcica, abdominal i pelviana.  La sessió de 40 minuts la podreu seguir a @ponteenformasientetelibre.

20.00 HORES

El Museu del Disseny de Barcelona (#MuseuDissenyVirtual) us convida a visitar a través de la tecnologia de Google Street, l’exposició ‘El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015)’. Una mostra que us farà viatjar per la història del vestit, amb més d’un centenar d’objectes, documents i imatges.

22.30 HORES

Notícies relacionades

El canal Vimeo ofereix algunes produccions de la Sala Flyhard dels últims anys. #LaFlyhardaCasa emet aquest dimecres l’obra teatral ‘Sàpiens’, dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per Mireia Portas i Enric Cambray.

 

Temes:

Museu Egipci Art