AQUEST DIUMENGE, PER TELEVISIÓ

Elton John organitza un concert benèfic juntament amb Billie Eilish i Alicia Keys, entre altres artistes

Mariah Carey, Backstreet Boys, Joe Armstrong i Tim McGraw també oferiran les seves actuacions des de casa

zentauroepp52930121 combo concierto200326094317

zentauroepp52930121 combo concierto200326094317

1
Es llegeix en minuts
Efe

El músic Elton John presentarà aquest diumenge un concert emès per televisió que mirarà de recaptar diners per a organitzacions benèfiques i que comptarà amb Alicia Keys, Billie Eilish, Mariah Carey i altres artistes que actuaran des de les seves cases per la crisi del coronavirus.

Backstreet Boys, Billie Joe Armstrong i Tim McGraw completen la primera llista de músics confirmats en una gala que s’emetrà el mateix dia que s’havien d’entregar els primers premis de la temporada, els cancel·lats iHeartRadio Music Awards, segons va anunciar aquest dimecres la cadena Fox.

Tots els artistes que hi participin ho faran des de les seves llars i es gravaran amb el seu propi equip per seguir les recomanacions de distanciament social imposades per les autoritats amb la finalitat de frenar els contagis del Covid-19, com ha informat el canal.

Per a famílies desfavorides

La recaptació es destinarà a les organitzacions Feeding America i First Responders Children’s Foundation, que tenen com a objectiu entregar aliments a les famílies més desfavorides dels EUA, moltes de les quals depenen dels menjadors escolars per a la nutrició dels seus fills, que ara no acudeixen a les escoles, tancades pel coronavirus.

El concert arribarà a les plataformes de ‘streaming’ després de la seva emissió per televisió.

Altres canals i celebritats han organitzat programes solidaris des de les seves llars, per exemple, la presentadora i actriu Rosie O’Donnell va dirigir un especial en la cadena hispana Telemundo durant el cap de setmana.

També l’estrella televisiva James Corden va presentar un programa especial del seu ‘Late late show’ des del seu garatge.

Notícies relacionades

Entre altres accions solidàries, el fons Jackson Estate (que gestiona l’herència de l’artista) ha donat 300.000 dòlars per ajudar en la lluita contra el coronavirus en tres organitzacions de treballadors de l’espectacle i de provisió d’aliments.

Així mateix, l’Acadèmia de la Gravació, la institució que cada any organitza els Grammy, va anunciar la creació d’un fons d’ajuda per pal·liar els efectes que la crisi global del coronavirus està tenint en la indústria musical i, especialment, en les actuacions en viu, des de treballadors en «concerts en hotels i bars fins a grans festivals musicals». 

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions