28 set 2020

Anar al contingut

PANDÈMIA GLOBAL

Tristán Ulloa, ingressat per coronavirus

L'actor de 49 anys ha sigut ingressat a l'Hospital Infanta Leonor de Madrid després de donar positiu

Tristán Ulloa, ingressat per coronavirus

RAFAEL BRAVO

L’actor Tristán Ulloa ha sigut ingressat a l’Hospital Infanta Leonor de Madrid després de donar positiu en coronavirus, tot i que l’actor ha assegurat que «està tot controlat» i que es troba «en bones mans».

L’intèrpret que va participar en sèries com ‘Fariña’ ha comunicat el seu ingrés a través de les xarxes socials, amb una foto en la qual apareix amb una mascareta, al llit de l’hospital fent el signe de la victòria. Ulloa ha agraït a tots «de cor» les mostres d’afecte i ànim rebudes.

Missatge de calma

«Aquí, a l’hospital Infanta Leonor, estic envoltat d’herois. He tingut molta sort malgrat el positiu, així que no em preocupo: està tot controlat i estic en les millors mans. Sé que en sortirem d’aquesta i quan això passi em faré un fart de besar-vos i abraçar-vos a tots», ha assenyalat.

Ulloa, que del 2008 al 2014 va ser presentador a Telecino 2, ha actuat en diverses pel·lícules i en muntatges teatrals com ‘Julio César’, estrenat al Festival de Mèrida el 2013 i ‘Invernadero’, de Harold Pinter, dirigda per Mario Gas, el 2015.

L’actor ha fet una crida a la gent perquè sisplau es quedi a casa i sumi «esforç», perquè això «és de tots». «Lluitem l’avui. Demà serà un altre dia», ha afegit, per després asseverar que «tot estarà bé» i agrair també el suport a la seva família.

Temes: Coronavirus