30 set 2020

Anar al contingut

icona pop

Mor la cantant de Roxette, Marie Fredriksson

La vocalista sueca ha mort als 61 anys després d'una llarga lluita contra un càncer

Juan Manuel Freire

Mor la cantant de Roxette, Marie Fredriksson

Marie Fredriksson, la cantant de la banda sueca Roxette, ha mort aquest dilluns 9 de desembre als 61 anys, segons ha informat el grup a la seva pàgina oficial de Facebook. La vocalista del grup pop-rock ha mort després de més de 17 anys de lluita contra un càncer. El 2002 li va ser diagnosticat un tumor cerebral.

Compartint l’Olimp musical suec amb ABBA, Roxette firma algunes de les cançons d’amor més populars de finals dels 80 i els 90 com són ‘Listen to your heart’ i ‘It must have been love’, tema que va formar part de la banda sonora de la pel·lícula ‘Pretty woman’. D’aquesta última, el mateix grup va fer la seva versió en espanyol (‘No sé si es amor’).

Nascuda el 1958, Fredriksson va començar la seva etapa amb Roxette el 1986 junt amb l’altra meitat del grup, el guitarrista Per Gessle, i es van convertir en una gran icona pop dels 90. La banda ha venut gairebé 80 milions d’àlbums a tot el món. «Eres una música meravellosa, una cantant excepcional, una gran artista, gràcies per afegir colors meravellosos a les meves cançons en blanc i negre», ha escrit Per Gessle.

En el compte oficial del Govern de Suècia a Twitter es pot llegir: «Descansa en pau, Marie Fredriksson. Increïble cantant, tant amb Roxette com en solitari.»

Temes: Música