Nou reconeixement

Antonio Banderas, millor intèrpret de l'any per a la revista 'Time' per 'Dolor y gloria'

Jennifer Lopez queda en segon lloc per 'Estafadoras de Wall Street' i Adam Driver, per 'Historia de un matrimonio', completa el podi en el tercer lloc.

dolorygloria

dolorygloria

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Després de triar ‘Dolor y gloria’, l’últim treball de Pedro Almodóvar, com el millor llargmetratge del 2019, la revista ‘Time’ ha seleccionatl’actuació d’Antonio Banderas d’Antonio Banderas com la millor interpretació de l’any. Una llista en què Jennifer Lopez queda en segon lloc per ‘Estafadoras de Wall Street’ i Adam Driver per ‘Historia de un matrimonio’ completa el podi en el tercer lloc.

L’analista Stephanie Zacharek, la mateixa que va elaborar el top de les millors pel·lícules, ha dictaminat que l’actor malagueny ha ofert la interpretació més rodona d’aquest 2019. «Ofereix una actuació dolençosa i lliure d’un reconegut cineasta que s’acosta al final de la seva carrera, amb un dolor intens que l’obstrueix, l’angoixa i el torna canós», escriu l’experta.

«Banderas ens dona una idea del que ens pot passar a mesura que arribem a la senectut. També ret homenatge al seu germà de sang, Almodóvar, un home que ha portat grans alegries i un sentiment d’alliberament al públic, fent-nos sentir joves fins i tot quan ja no ho som», acaba de dictaminar.

Zacharek ha elaborat la llista englobant interpretacions tant d’actors com d’actrius i també ha posat al mateix nivell els protagonistes i els secundaris. D’aquesta forma, Jennifer Lopez, que aspira a aconseguir una nominació a la millor actriu de repartiment als Oscar, aconsegueix un honorable segon lloc per ‘Estafadoras de Wall Street’.

Taylor Russell i Matthias Schoenaerts

Notícies relacionades

En tercera posició queda Adam Driver pel seu paper protagonista a ‘Historia de un matrimonio’, drama dirigit per Noah Baumbach que es troba actualment en sales comercials espanyoles. En quart lloc apareix l’actriu Taylor Russell per la romàntica ‘Waves’, que s’estrenarà a Espanya el gener del 2020. Tanca el top 5 l’actor belga Matthias Schoenaerts per la cinta francesa ‘The Mustang’, de Laure de Clémont-Tonnerre.

Completen la llista de les deu millors interpretacions Renée Zellweger pel biopic ‘Judy’, film pel qual l’actriu també apareix com una de les grans favorites en la carrera cap als Oscar; Joe Pesci per ‘El irlandés’,on interpreta el capo de la màfia Russell Bufalino; Margot Robbie i la seva aplaudida versió de Sharon Tate en la personal ‘Érase una vez en... Hollywood’ de Tarantino; Eddie Murphy, que torna a primera línia actoral amb ‘Yo soy Dolemite’, i Kristen Stewart a ‘Seberg’, el biopic de Benedict Andrews sobre una de les muses de la Nouvelle Vague.