REVENDA D'ENTRADES

Viagogo compra StubHub a eBay per 3.678 milions

L'aliança d'empreses serà present a més de 70 mercats i vendrà «centenars de milers» d'entrades cada dia

rosalia

rosalia / SUZANNE CORDEIRO (AFP)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La companyia de revenda d’entrades d’esdeveniments i concerts Viagogo ha arribat a un acord amb eBay per comprar el seu rival StubHub per 4.050 milions de dòlars (3.678 milions d’euros) en efectiu, segons han anunciat en un comunicat conjunt.

L’aliança d’empreses serà present a més de 70 mercats i vendrà «centenars de milers» d’entrades cada dia. L’adquisició es completarà a finals del primer trimestre de 2020, segons estimen les dues firmes.

«Creiem que aquesta transacció és un gran resultat i maximitza el valor a llarg termini dels accionistes de eBay», ha assegurat el conseller delegat en funcions de l’empresa de subhastes ‘online’, Scott Schenkel.

Notícies relacionades

L’actual conseller delegat de Viagogo, Eric Baker, va ser un dels cofundadors de StubHub, tot i que va sortir de l’empresa abans que aquesta fos venuda a eBay el 2007 per 310 milions de dòlars (281,6 milions d’euros). Posteriorment, va fundar Viagogo.

«Durant molt temps he desitjat unificar aquestes dues companyies. Estic molt orgullós de com ha crescut StubHub en els últims anys i estic emocionat per les possibilitats del nostre futur conjunt», ha expressat Baker.

Temes:

Concerts