Anar al contingut

A Cadis i a Girona

Ara Malikian cancel·la dos concerts

El violinista libanès encara no s'ha recuperat de la lesió d'espatlla que va patir al juny al baixar les escaletes d'un avió a Costa Rica

Efe

Ara Malikian cancel·la dos concerts

CONCERT MUSIC FESTIVAL

El violinista Ara Malikian ha suspès, al no estar "completament recuperat", les seves actuacions, previstes per al dia 19 al Festival de Cap Roig (Girona) i el 24 en el Concert Music Festival de Sancti Petri (Cadis). El famós artista libanès ja havia cancel·lat les seves actuacions de Mallorca (aquest dimecres) i Peníscola (diumenge que ve).

Un portaveu de l’artista ha informat aquest dimecres que el concert de Cap Roig s’ha de suspendre, igual com el de Sancti Petri, perquè l’artista "ha d’ampliar" el seu període de recuperació de la caiguda que va tenir el 9 de juny, quan baixava l’escaleta de l’avió en el qual viatjava a Costa Rica. Després de l’accident, l’artista va estar dos mesos sense poder tocar el violí.

"Lamentablement, una visita al cirurgià encarregat de la rehabilitació d’Ara ha situat la tornada als escenaris per a finals d’agost, per poder cobrir el nivell d’exigència de cada un dels seus concerts, de més de dues hores de durada", ha assenyalat des de la seva oficina de representació Grey Coda.

"Tres hores al dia de gimnàs, dues hores tocant el violí i tot l’esforç i ganes del món no han sigut suficients per arribar de manera òptima al concert", afegeixen.

Les seves següents actuacions estan previstes el 29 i 30 d’agost a les ciutats equatorianes de Guayaquil i Quito.

Temes: Concerts