07 d’ag 2020

Anar al contingut

COMUNICAT

Plácido Domingo es defensa: "Les regles per les quals som mesurats avui són molt diferents del que eren en el passat"

El tenor surt al pas de les acusacions d'assetjament sexual i destaca que les víctimes no s'han identificat

El cantant assenyala que els fets tenen "fins a 30 anys" i qualifica les seves relacions de "benvingudes i consensuades"

El Periódico

Plácido Domingo es defensa: "Les regles per les quals som mesurats avui són molt diferents del que eren en el passat"

EUROPA PRESS

El tenor espanyol Plácido Domingo ha sortit al pas de les acusacions d’assetjament sexual per part de vuit cantants i nou ballarines a través d’un comunicat enviat a l’agència Associated Press (AP), que ha destapat el cas.

En el comunicat, Domingo sosté que "les acusacions d’aquests individus no identificats que daten de fins a 30 anys són profundament preocupants i, com es presenta, inexactes. Tot i així, és dolorós escoltar que pot haver molestat algú o haver-los fet sentir incòmodes, no importa quant temps faci, malgrat les meves millors intencions. Creia que totes les meves interaccions i relacions sempre eren benvingudes i consensuades".

"Les persones que em coneixen o que han treballat amb mi –afegeix el cantant– saben que no soc algú que intencionalment faria mal, ofendria o avergonyiria ningú."

"No obstant, reconec que les regles i estàndards pels quals som, i hem de ser mesurats avui, són molt diferents del que eren en el passat. Tinc la sort i el privilegi d’haver tingut una carrera de més de 50 anys en l’òpera i em mantindré en els més alts estàndards."