A tot el món

Rosalía ja és la cantant espanyola amb més oients mensuals a Spotify

L'artista ha desbancat, amb 14 milions d'oients, Enrique Iglesias

20190717 446110 rosaliaspotifye 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Després del llançament de 'Milionària' i 'Dio$ no$ libre del dinero’, reunides sota el títol 'Fucking money man', Rosalía s’ha convertit en la cantant espanyola més escoltada a escala mundial amb 14 milions d’oients mensuals a la plataforma musical de Spotify.

Ha aconseguit desbancar Enrique Iglesias, autor d’èxits musicals com 'Bailando’ i 'Duele el corazón', que fins ara era l’artista espanyol més escoltat de Spotify, segons informa aquest dimecres en una nota la plataforma.

En concret, des que el 3 de juliol es va publicar a la plataforma, la cançó 'Milionària' ha sobrepassat els 8 milions de reproduccions i s’ha situat entre les 50 cançons més escoltades actualment a Espanya.

El primer tema en català de Rosalía primer tema en català  ha arrasat també en altres països com els Estats Units, Brasil, Mèxic i Alemanya.

No obstant, 'Con altura', la cançó treta ambl’artista colombià J Balvin, continua sent l’èxit més gran de Rosalía amb 176 milions de reproduccions en la llista de les 50 cançons més escoltades a escala mundial.

Amb 'Malamente', la revolució musical

Des que fa una mica més d’un any Rosalía va revolucionar el panorama musical internacional amb 'Malamente', barreja de flamenc, electrònica i ritmes urbans, la barcelonina no ha parat d’aconseguir èxits per tot el món.

La cantant, que va fer història al ser l’espanyola reconeguda amb més Grammy Llatins per un únic treball, acaba d’actuar a Madrid, Bilbao i Londres i pròximament arribarà als escenaris de ciutats com Chicago, Mont-real i Filadèlfia.

Notícies relacionades

A més, Spotify acaba d’anunciar que Rosalía s’incorpora al cartell de '¡Viva Latino! Live Miami', el concert que reuneix cada estiu els artistes de música llatina de més d’èxit del moment.

El 30 d’agost, la cantant espanyola actuarà junt amb altres artistes com Bad Bunny, Nicky Jam i Sebastian Yatra a l’estadi American Airlines Arena de Miami.