retorn truncat

El Doctor Music Festival, cancel·lat

L'organització esgrimeix que "l'obligada reubicació no ha sigut ben acollida pel públic"

zentauroepp47604249 doctor music190612172644

zentauroepp47604249 doctor music190612172644 / Pau Cortina

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La promotora del Doctor Music Festival ha anunciat que ha cancel·lat l’edició d’aquest any prevista per al 12, 13 i 14 de juliol al Circuit de Catalunya aMontmeló.  "L’obligada reubicació del festival no ha sigut ben acollida pel públic", argumenta l’organització.

Segons ha informat aquest dimecres Doctor Music, el festival s’havia de celebrar inicialment aEscalarre, al Pirineu de Lleida, i va haver de canviar d’emplaçament perquè l’Agència Catalana de l’Aigua va considerar que no estava assegurada l’evacuació en cas d’inundacions.

Notícies relacionades

Aquesta reubicació ha provocat "un alt nombre de devolucions d’abonaments i ha sigut un cop duríssim per al Doctor Music Festival", segons els organitzadors, que asseguren que s’han vist obligats acancel·lar els concertsi han anunciat que tornaran els imports pagats pels espectadors que ha havien adquirit entrades. Alhora, indiquen que la venda d’entrades per a la nova ubicació evidenciava que no era possible "arribar a la quantitat mínima requerida per oferir l’experiència" que exigeix una cita d’aquestes característiques.

El Doctor Music Festival havia programat artistes com The StrokesUnderworldRosalía, The Smashing PumpkinsKawashi Washington i The Chemical Brothers, entre molts d’altres.