RECUPERACIÓ

Jagger ja balla després de l'operació de cor

El líder dels Rolling Stones, de 75 anys, penja un vídeo a Twitter on apareix saltant i ballant enèrgicament

zentauroepp40649656 mick jagger of the rolling stones performs during the concer190515162929

zentauroepp40649656 mick jagger of the rolling stones performs during the concer190515162929 / Michel Euler

1
Es llegeix en minuts

Sembla queel líder dels Rolling Stones, Mick Jagger, s’harecuperat de l’operació de cor a la qual va ser sotmès l’abril passat veient el que ell mateix ha penjat al seu compte Twitter: un vídeo en què se’l veu saltant i ballant.

A l’abril, Jagger, de 75 anys, va ser sotmès als EUA a un reemplaçament de la vàlvula aòrtica per catèter, un procediment poc invasiu que permet reparar la vàlvula sense haver de seccionar el tòrax, i així es redueix el període de recuperació. La intervenció quirúrgica va obligar els Stones a suspendre la seva molt esperada gira per l’Amèrica del Nord.

En un vídeo penjat a Twitter, i per a l’alegria dels seus seguidors, al llegendari cantant se’l veu ballant enèrgicament i saltant davant d’un mirall de paret sencera en un estudi de ball.

Notícies relacionades

El grup musical tenia previst fer a l’abril la seva gira 'No filter' pels EUA i el Canadà, amb la primera presentació a Miami, el 20 d’abril, i que acabaria a Ontario, el 29 de juny. A finals de març, els Stones van emetre un comunicat en el qual assenyalaven que els metges havien aconsellat Jagger, que ostenta el títol de Sir, no fer la gira perquè necessitava tractament mèdic, sense especificar llavors quins eren els seus problemes de salut.

Dies després, van precisar que Jagger havia de ser operat de cor. Després de la intervenció Jagger ja havia penjat a Twitter una foto seva en texans i gorra, envoltat de naturalesa.