Els Oscars

VÍDEO | Així va ser l'emotiu recital de Lady Gaga i Bradley Cooper als Oscars

Una actuació molt dolça que va servir com a celebració anticipada de l'Oscar a la millor cançó, que, uns minuts després, va ser a per a 'Shallow'

69c9631f-308a-4684-8f80-b07d18fbaefa-hd-web / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Lady Gaga i Bradley Cooper van fer un emotiu recital de complicitat mentre interpretaven a duo a l’escenari del Teatre Dolby de Los Angeles el tema ‘Shallow’ de la pel·lícula ‘Ha nacido una estrella’, Oscar a la millor cançó.

En un dels moments més especials de la vetllada, els intèrprets d’‘Ha nacido una estrella’ van traslladar a la gala dels Oscars la grandíssima complicitat que ja van mostrar en la pel·lícula, fet que va ser recompensat pel públic amb un grandíssim aplaudiment.

No obstant, Lady Gaga i Cooper es van oblidar de tot el que els envoltava i només van tenir ulls l’un per l’altre, amb una posada en escena perfectament estudiada.

Una complicitat que va acabar amb els dos actors asseguts al piano que tocava la cantant en els últims acords de ‘Shallow’, galta contra galta, ulls tancats i una expressió dolça amb què es van ficar els assistents a la butxaca.

‘Shallow’ havia començat amb uns acords de guitarra mentre Cooper i Lady Gaga pujaven a l’escenari, des del pati de butaques, agafats de la mà.

Lady Gaga, que lluïa un model inspirat en el cine clàssic, firmat per Alexander McQueen, en negre i amb volum estructurat a la cintura, es va situar dempeus al costat del piano mentre mirava Cooper, que començava a cantar la cançó candidata a l’Oscar.

A l’actor i director d’‘Ha nacido una estrella’ li va donar el relleu Lady Gaga, que, amb gestos delicats, es va asseure rere un preciós piano de fusta clara que resplendia sota els focus de l’escenari, i amb una veu poderosa i vellutada va centrar la mirada de tot l’auditori, però els seus ulls seguien clavats en Cooper.

Una actuació molt dolça que va servir com a celebració anticipada de l’Oscar a la millor cançó, que, uns minuts després, com assenyalaven totes les travesses, va ser a per a‘Shallow’.

Notícies relacionades

Lady Gaga va pujar a l’escenari envoltada de la resta de compositors i, presa de l’emoció, no va parar de plorar a l’agrair aquest "tremend honor" i, com no podia ser de cap altra manera, va tenir unes paraules per a Cooper: "No hi ha cap altra persona al món que hagués pogut cantar aquesta cançó com tu".

Encara entre llàgrimes, la cantant va recordar que ha treballat "durant moltíssim temps" per aconseguir tot el que ha aconseguit, i és que "no és qüestió de guanyar, sinó de no abandonar", si tens un somni "lluita per aconseguir-lo, si alguna cosa t’apassiona és igual quantes vegades et rebutgin o caiguis, es tracta de seguir endavant i aixecar-se".

Temes:

Oscars