06 d’ag 2020

Anar al contingut

NOMENAMENT

Josep Maria Pou, nou director artístic del Teatre Romea

L'actor i director ocuparà el càrrec que havia quedat vacant després de la mort de Carles Canut

Josep Maria Pou, nou director artístic del Teatre Romea

RICARD FADRIQUE

L’actor i director Josep Maria Pou serà el nou director artístic del Teatre Romea, segons ha anunciat aquest dilluns el Grup Focus. Pou, que actualment representa a Madrid 'Moby Dick', ocuparà el càrrec que havia quedat vacant després de la mort, a l’agost, de Carles Canut.

Referent del panorama teatral nacional i columnista d’EL PERIÓDICO, Pou va iniciar la seva estreta col·laboració amb Focus el 2003, amb motiu de l’estrena de l’espectacle 'Celobert', de David Hare, precisament al  Romea. La relació, destaca Focus en una nota de premsa, es va consolidar després amb estrenes tan importants com 'El rei Lear', de William Shakespeare (2004); 'La cabra o ¿qui és Sylvia?’, d’Edward Albee (2005-2006), 'El seu segur servidor, Orson Welles', de Richard France (2008) i 'Sòcrates, judici i mort d’un ciutadà', de Mario Gas i Alberto Iglesias (2015- 2017), representades en aquest mateix teatre.

Pou arriba al Romea després de la seva tasca al capdavant de la direcció artística del Teatre Goya des del 2008, que es va iniciar amb l’estrena d’'Els nois d’història', d’Alan Bennett.

Temes: Focus