problemes de salut

Ozzy Osbourne posposa la seva gira europea per una infecció respiratòria

Una de les actuacions afectades és la del 3 de març al Palau Sant Jordi de Barcelona

jgarcia44167863 santa coloma de gramenet  05 07 2018 festival rock fest  con180706123638

jgarcia44167863 santa coloma de gramenet 05 07 2018 festival rock fest con180706123638 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

Ozzy Osbourne s’ha vist obligat a posposar per malaltia tot el tram europeu de la seva gira de comiat 'No More Tours 2' –amb Judas Priest com a convidats– per ordre dels seus doctors. Aquest anunci arriba unes hores després que el rocker britànic de 70 anys posposés les primeres quatre dates de la gira, que havia de començar aquest dimecres 30 de gener a Dublín, a causa de la grip. L’excantant de Black Sabbath i Judas Priest havien d’actuar al Palau Sant Jordi de Barcelona el 3 de març.

Després de veure els seus metges de nou, Ozzy ha sigut diagnosticat amb una greu infecció respiratòria que podria convertir-se en pneumònia per les exigències dels concerts i la vida a la carretera a l’hivern europeu. Els que tinguin entrades comprades poden guardar-les fins que es reprogramin les noves dates, tot i que també podran demanar la devolució dels diners al punt de venda.

Les dates posposades es resituaran a finals d’any, segons s’indica en el comunicat a la web oficial d’Ozzy, en què a més s’avança que el rocker tornarà a la carretera el 9 de març a Austràlia.

Notícies relacionades

"Estic completament devastat per haver de posposar el tram europeu de la meva gira. Sembla que des de l’octubre tot el que toco s’ha convertit en una merda. Primer, la infecció d’estafilococs al meu polze i ara la grip i la bronquitis", apunta Osbourne en un comunicat.

I afegeix: "Vull disculpar-me amb tots els meus fans que han sigut tan lleials al llarg dels anys, la meva banda, la meva tripulació i Judas Priest. No obstant, prometo que faré la gira amb Judas Priest. Està sent reprogramat tot en aquest moment per començar al setembre. De nou, em disculpo amb tothom. Que Déu us beneeixi. Us estimo a tots. Ozzy".