espectacle

La màgia de Messi inspira un nou espectacle del Cirque du Soleil

'Messi10', xou inspirat en els valors de l'as blaugrana, s'estrenarà a Barcelona el 10 d'octubre

Les entrades sortiran a la venda a partir del 7 de febrer i del 4 per als socis i membres de penyes del Barça

conferencia-de-prensa-v9-sin-placa / periodico

2
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

Leo Messi, un jugador de futbol que meravella el món, inspira un ambiciós espectacle del Cirque du Soleil que s’estrenarà a Barcelona el 10 d’octubre al Parc del Fòrum. Les entrades de l’espectacle, presentat aquest dimarts a l’edifici de la Pedrera, sortiran a la venda a partir del 7 de febrer i del 4 per als socis i membres de penyes del Barça (a través de la web del club) i de www.messicirque.com. Després de Barcelona, únic lloc d’Espanya on es veurà el xou, els artistes emprendran una gira internacional amb 'Messi10'.

Un elenc de 46 artistes protagonitzarà aquest nou projecte, en un espai amb capacitat per a 3.000 espectadors. La pista de circ es convertirà en un estadi de futbol, on, en lloc d’esportistes, hi haurà especialistes en acrobàcies executant tota mena de piruetes. La pilota tampoc faltarà a la pista i la imatge de Messi i els seus increïbles gols tindrà, així mateix, una part important en el xou, que en ocasions desplegarà sobre el terreny una enorme pantalla panoràmica. 

Messi s’ha implicat en la creació d’aquest gran projecte, que va començar a gestar-se fa uns dos anys i que compta amb Mukhtar Omar Sharif Mukhtar com a director. Ell va entrar al Cirque du Soleil el 2005 amb 'The Beatles LOVE' i va treballar com a creador de la inauguració i clausura dels Jocs Olímpics de Pequín, entre d’altres. "El circ i el futbol ens permeten somiar. Tots dos necessiten moltes hores d’entrenament i esforç per poder aconseguir màgia a la pista o el terreny de joc", ha destacat Mukhtar, apassionat del futbol. 

presentacion messi horizontal sinsubs / periodico

Notícies relacionades

També José Manuel Pinto, exporter blaugrana i amic de Messi reconvertit en músic, col·labora amb el projecte. Es tracta d’una important aposta, com han fet ressaltar en una roda de premsa tant ell com destacats agents implicats en el projecte: Charles F. Joron, productor executiu del Cirque du Soleil; Sergio Lavié, cofundador de PopArt Music, i Matías Loizaga, director de PopArt Music. 

La història de Lionel Messi i els seus valors i els de l’esport han inspirat 'Messi10'. "El guió mostra un noi amb ambició de fer-ho tot tan bé com pugui i que descobreix els elements que el converteixen en un dels millors jugadors de tots els temps", ha destacat Mukhtar. La proposta durarà igual que un partit: dues parts de 45 minuts cada una i un descans. Tot i que els colors blaugrana tindran presència en l’espectacle, la idea és superar la identificació de Messi amb el Barça "perquè tots els entusiastes del futbol, fins i tot aquells que no segueixen aquest esport, puguin connectar amb l’espectacle".