VÍDEO A YOUTUBE

Pau Donés s'acomiada dels seus fans: "Us trobarem a faltar"

El músic grava un vídeo per acomiadar Jarabe de Palo, però promet tornar

jarabe-de-palo

jarabe-de-palo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pau Donés ha publicat a Youtube un vídeo en el qual explica als seus seguidors per què ha decidit retirar-se indefinidament de la música, promet tornar i aprofita per dedicar unes emotives paraules als seus fans: "Us trobarem a faltar".

En la gravació, publicada el 2 de gener, el líder de Jarabe de Palo afirma que aquest any pararan després de "20 anys connectats a la música". "Ha arribat el moment de fer altres cosetes", afirma.

Recorda els moments "increïbles" i "irrepetibles" que ha viscut i destaca haver pogut viure del seu somni. "Hem tingut l’oportunitat de formar part de la banda sonora de la vostra vida i també de la nostra. La música ens ha connectat", afegeix.

Així mateix, aprofita per confessar que tots els membres del grup trobaran a faltar els seus fans. "No hi haurà l’escenari, no hi haurà la música en directe, i això ho trobarem molt a faltar. I, sobretot, a vosaltres", destaca abans de prometre que tornarà.

"Un adeu, però fins després"

"Això és una paradeta, és un adeu, però fins després. No sé quan, ni com ni de quina manera, però tornarem. Així que esperem que estigueu allà quan tornem i poder reprendre el contacte", assegura Donés.

Notícies relacionades

En el tancament del seu missatge, desitja als seus seguidors que siguin feliços perquè "la vida és urgent". "La vida és una i ara, i cal viure-la al màxim, amb intensitat", conclou el músic, que fa anys que lluita contra el càncer.

Donés va anunciar el mes de juliol passat la seva decisió de retirar-se per "reprendre un estil de vida més normal".

Temes:

Pau Donés