MESTRE DE CERIMÒNIES

El còmic Kevin Hart presentarà la gala dels Oscars

L'actor és un dels més populars dels EUA i buscarà remuntar l'audiència de la gala

20181205 417540 kevinhartpremiososcare 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor nord-americà Kevin Hart ha anunciat en el seu compte d’Instagram que serà el presentador de la 91a edició dels Oscars, que se celebrarà el 24 de febrer del 2019 al Teatre Dolby de Los Angeles (EUA).

"Durant anys m’han preguntat si alguna vegada presentaria els Oscars i la meva resposta sempre ha sigut la mateixa... Vaig dir que seria una oportunitat com a comediant única en la vida i que passaria quan hagués de passar", va explicar.

"Estic molt content de dir que aquest dia ha arribat finalment", va afegir.

Hart va assegurar que és "increïble" poder unir-se a la "llegendària llista" de personalitats que han fet de mestres de cerimònies a la gala més important del cine.

"Agraeixo a l’Acadèmia de Hollywood l’oportunitat... Ara toca estar a l’altura", va acabar dient.

Hart (Filadèlfia, 1979) és un dels còmics més populars dels Estats Units en l’actualitat i en la seva filmografia destaquen films com 'Ride Along' (2014), 'Central Intelligence' (2016) o 'Jumanji: Welcome to the jungle' (2017).

Notícies relacionades

La seva última pel·lícula, fins ara, és 'Night school' (2018), una comèdia en què va compartir protagonisme amb Tiffany Haddish.

Hart recollirà el relleu de Jimmy Kimmel, que va agafar les regnes dels Oscars en les dues últimes edicions, i provarà de millorar les dades televisives d’aquesta cerimònia, que els últims anys ha vist disminuir el públic als EUA i que el 2018 va registrar la pitjor dada d’audiència de la seva història. 

Temes:

Oscars