QUÈ FER AVUI A BARCELONA

Els espectaculars Cines Full celebren cada dilluns el Dia de la Repesca

La seva intenció és la de proporcionar una experiència immersiva amb pantalles enormes i el millor so

Ofereixen múltiples descomptes, versions originals i una aplicació per a incidències durant la projecció

fullhd

fullhd / jordielias@jordielias.net

3
Es llegeix en minuts
Eduardo de Vicente
Eduardo de Vicente

Periodista

ver +

Els cinèfils moltes vegades se senten ofesos quan van a uns multicines i descobreixen que el film que han escollit es projecta en una saleta una mica més gran que el menjador de casa amb una pantalleta ridícula equiparable als projectors que podem utilitzar domèsticament. I és que elcine cal disfrutar-lo de primera, en gran, amb una bona projecció de grans mesures i el millor so possible. D’això s’han ocupat des de fa anys la gent de Cinemes Full de Cornellà, al centre comercial Splau, just al costat del camp de l’Espanyol.

Han creat autèntics addictes al seu local, fins al punt que poden presumir de tenir una de les dues multisales amb millors recaptacions del país. Perquè ens fem una idea, durant el 2017 van passar per aquests cines 1.350.000 espectadors. Per exemple, dijous passat els van visitar 7.000 persones. Tenen unes 2.700 butaques repartides entre 28 sales i fins i tot la de menor aforament té un tros de pantalla per al·lucinar, amb la intenció de crear una experiència el més immersiva possible, poden projectar fins i tot en 4K i disposen d’un so impecable (la majoria amb l’embolcallant Dolby Atmos, el que més en té al món).

És el multicine amb més sales equipades amb Dolby Atmos al món, 18. / LAIA MARSAL

Avantatges que marquen la diferència

Volen diferenciar-se de la resta i així, entre altres avantatges ofereixen la possibilitat de sortir de la sala abans de la primera mitja hora si la pel·lícula no t’agrada i canviar per una altra, múltiples promocions de descompte perquè sigui més barat (targeta de fidelitat i abonament de deu entrades) i recomanen algunes pel·lícules en funció de la puntuació que obtenen al prestigiós web rottentomatoes.com. També fan matinals cada dia (a preu reduït), versions originals subtitulades els dimarts (excepte demà per ser festiu) i fins i tot tenen un xat en què solucionen els dubtes en qüestió de minuts i una aplicació per resoldre incidències que puguin passar durant la projecció.

Els fidels d’aquest cine ja saben que dilluns és especial perquè, a més de la programació habitual, és el Dia de la Repesca, el que ofereix la possibilitat de recuperar pel·lícules recents que ja no es projecten a gairebé cap sala i menys en aquestes privilegiades condicions. Repassem alguns dels títols que avui podem visionar i que figuren entre el millor de la temporada.

Tres grans títols que val la pena recuperar

Un sitio tranquilo és un anguniós film de terror sobre una família que es queda refugiada a la seva granja en vista del perill d’uns monstres alienígenes que surten a la superfície quan senten sons. Per aquesta raó, tots han d’evitar fer soroll, guardar sempre silenci i es comuniquen en llenguatge de signes, per això gairebé tots els diàlegs estan subtitulats. Haurien de prohibir entrar amb crispetes, amb el mòbil encès o qualsevol altre element que pugui fer soroll.

  

 

Tres anuncis en las afueras és un dels films més premiats de l’any. Una d’esplèndida (i oscaritzada) Frances McDormand dona vida a una dona madura que contracta tres tanques publicitàries per inserir anuncis en què critica la passivitat de la policia local per la violació i assassinat de la seva filla, ja que encara no han trobat el responsable. La seva decisió provoca un autèntic terratrèmol al poble. Malgrat la seva dura temàtica està atapeïda d’humor i conté diversos girs inesperats que provoquen que no sàpigues què passarà a continuació.

  

 

Mary Shelley explica la vida de l’autora de Frankenstein, nascuda en una família d’escriptors i enamorada d’un jove poeta per qui ho deixa tot. És una noia de 17 anys lluitadora, inconformista i independent i el film explica com les seves experiències personals la van portar a crear la famosa novel·la en què, metafòricament, mostrava l’abandonament que va sentir per part de l’home que estimava. En el fons, ella era la criatura i la seva parella, el doctor.

  

 

Els grans èxits de taquilla

Notícies relacionades

En un pla totalment diferent encara poden recuperar-se grans superèxits com Ocean’s eight, entretinguda adaptació en clau femenina de les pel·lis d’atracaments perfectes, o dues pel·lícules de superherois molt diferents: Deadpool (2), una autèntica barrabassada tan transgressora com la primera part, o ja per a tots els públics, Ant-Man y la Avispa en què el diminut Venjador tindrà una nova sòcia i s’enfrontarà a secrets del passat.

Un local on els que busquen espectacularitat la trobaran, però també els que intenten descobrir el cine d’autor en les millors condicions, recuperar títols o practicar anglès amb les versions originals tenen les seves sessions especials. No és estrany que estiguin de moda. 

Cinemes Full

Lloc:  Centre Comercial Splau (avinguda del Baix Llobregat, Cornellà).

Horaris:  consultar cartellera.

Preu:  segons la sessió.

Més informació:  www.elsmillorscines.com