AFONIA SOBREVINGUDA

Bono recupera la veu i U2 reprèn la gira

El grup anuncia un altre concert el 13 de novembre a Berlín per als fans afectats per la cancel·lació

zentauroepp44878762 file photo  bono of u2 performs during the band s  experienc180903102237

zentauroepp44878762 file photo bono of u2 performs during the band s experienc180903102237 / Mario Anzuoni

1
Es llegeix en minuts
AFP

Bono, el líder d’U2, ha anunciat que ja es troba "completament en possessió de la seva veu", per la qual cosa la banda irlandesa reprèn la seva gira europea. Dissabte passatel grup va haver de cancel·lar el seu segon concert a Berlín poc després de començar per una afonia del seu cantant.

En un comunicat emès aquest diumenge a la nit pel seu agent, Bono diu que ha recuperat la veu i que la gira continuarà segons el que estava previst. "Vaig consultar un metge excel·lent i gràcies a la seva cura he tornat a estar en possessió de la veu per a la resta de la gira", ha manifestat el cantant, de 58 anys.

Bono ha assegurat que se sent "feliç i alleujat que s’hagi descartat qualsevol afecció greu", tot i que ha afegit que la seva alegria ha sigut menor a causa de la interrupció del concert imposada al públic de Berlín.

Nou concert

No obstant, el cantant ha promès que el grup tornarà a la capital alemanya una vegada conclogui la gira, per oferir un nou concert el 13 de novembre per compensar els fans que es van veure afectats per la cancel·lació.

En el concert de dissabte, el segon i últim programat a Berlín, Bono va començar amb problemes a la veu des de les primeres cançons i poc després va anunciar que no podia continuar i va suspendre l’actuació.

Notícies relacionades

“Sentim molt la cancel·lació d’aquesta nit. Bono estava en excel·lent forma i la seva veu estava en excel·lents condicions abans de l’espectacle, però després d’algunes cançons va patir una pèrdua total de la veu", va dir el grup de rock en un comunicat de premsa publicat a la seva pàgina web.

El pròxim concert en el programa està planejat a Colònia (Alemanya). Després, el grup viatjarà a França, Portugal, Espanya, Dinamarca, Alemanya, Holanda, Itàlia, la Gran Bretanya i Irlanda.

Temes:

Bono