Margot Kidder, Lois Lane a 'Superman', es va suïcidar

El 13 de maig l'actriu va ser trobada morta al seu domicili de Montana. El que al principi es va qualificar com una sobredosi autoinfligida de drogues i alcohol s'ha confirmat com un suïcidi

zentauroepp44593542 file   in this oct  3  2000 file photo  actress margot kidde180809192534

zentauroepp44593542 file in this oct 3 2000 file photo actress margot kidde180809192534 / Adrian Wyld

1
Es llegeix en minuts

L’actriu Margot Kidder va morir el passat 13 de maig a l’edat de 69 anys a la seva residència a Livingston (Montana) i fins ara es desconeixia la causa de la seva mort. El que al principi el forense Richard Wood havia qualificat com el resultat d’"una sobredosi autoinfligida de drogues i alcohol", ara ha sigut confirmat com un suïcidi, segons informa TMZ. 

La filla de Kidder, Maggie McGuane, va assegurar dimecres passat que va saber que la seva mare havia mort per suïcidi quan va anar a casa seva. McGuane va confessar el seu alleujament al conèixer que la veritable causa de la mort de la seva mare per fi havia sigut feta pública. En declaracions recollides pel mitjà nord-americà, la filla de la mítica actriu d’origen canadenc va explicar que és important ser "franc i honest" sobre el suïcidi de Kidder, per la qual cosa ni ella ni ningú de la seva família afronten aquesta publicació amb sentiment de vergonya ni desaprovació.

Quatre pel·lícules de ‘Superman’

Notícies relacionades

Kidder va saltar a la fama interpretant la intrèpida reportera del Daily Planet Lois Lane a Superman, film dirigit el 1978 per Richard Donner i protagonitzat per Christopher Reeve. Un paper que va repetir en tres ocasions més: Superman II (1980), Superman III (1983) i Superman IV: A la recerca de la pau (1987). A més d’en la saga del famós superheroi, l’actriu va participar en altres films com Los locos años de Chicago (1969), Tengo una prima en el Bronx (1970). També va destacar al seu paper de germanes siameses a la pel·lícula Hermanas Hermanas(1973), dirigida per Brian De Palma, i va participar en produccions com Black Christmas (1974) i La reencarnació de Peter Proud (1975). 

A mitjans de la dècada del 1990, va patir una greu crisi de salut mental i, en un mediàtic episodi, va desaparèixer durant quatre dies. Més tard li va ser diagnosticat un trastorn bipolar. Va estar diversos anys allunyada del món de la interpretació, però Kidder va ressorgir amb un paper d’estrella convidada en programes de televisió com Smallville, la sèrie preqüela de ‘Superman’, i la sèrie sobre l’homosexualitat The L Word. També va fer diverses obres al teatre, incloent una producció de Broadway del 2002 de Los monólogos de la Vagina

Temes:

Superman