NOU FESTIVAL

SHARE Festival, diversió i reflexió al Poble Espanyol

Estrelles pop amb missatge positiu com ara Alfred Garcia, Abraham Mateo, Gemeliers i Rita Ora participen en la primera edició d'aquesta trobada solidària

rita-ora

rita-ora

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

¿Un festival és pur escapisme, o pot ser també un acte solidari? Ho pot ser, perquè és el que proposa SHARE Festival, la primera edició del qual prendrà el Poble Espanyol aquest divendres i dissabte. El seu lema: "El millor camí cap a la felicitat és compartir".

SHARE ha de ser el primer festival que regala entrades als qui realitzin accions solidàries (sobre el canvi climàtic, els drets humans o la igualtat de gènere) a través de la xarxa. La trobada ha creat sinergies amb oenagés i entitats socials que, a més, estaran també molt presents en el curs del festival. Per exemple, hi haurà una xerrada (urgent i necessària) de Proactiva Open Arms.

El cartell musical es compon, en essència, d’estrelles pop amb missatge positiu. Ídols d’espectadors juvenils que, en alguns casos, estan acampats a la zona del recinte des del cap de setmana passat.

Molt ritme llatí

Es presumeix que molts voldran veure de prop, divendres (jornada d’entrades esgotades),Alfred Garcia, finalista d’Operación Triunfo 2017' i concursant d’Eurovisió 2018 que inicia aquí la seva gira personal ‘1016 is coming’ (1016 va ser el seu número en el càsting d’'OT').

Notícies relacionades

El mateix dia actuarà el hitmaker Álvaro Soler, barceloní conegut no només a la seva terra, sinó en diversos països d’Europa, gràcies a cançons com ara 'Sofia', 'El mismo sol’ i la recent 'La cintura'. Completant el cartell, la banda folk-pop colombiana Morat, aliats de Soler en la cançó principal de 'Gru, el meu dolent preferit 3'.

Dissabte serà el dia de, per començar, Gemeliers, els bessons de 'La Voz Kids', convertits en madurs seductors reggaeton-pop al disc 'Stereo'. ¡Que ràpid creixen! Una passió semblant pels ritmes llatins mouSebastián Yatra, artista colombià conegut a nivell mundial per 'Traicionera', i Abraham Mateo, veterà del teen pop que ha sabut internacionalitzar la seva proposta. Tanca el programa Rita Ora, cantant i actriu britànica que debuta a Barcelona en un dels seus millors moments: 'For you' és molta cançó.

Temes:

Música