CINEMA

La XIV Festa del Cinema arrenca amb entrades a 2,90 euros

Les entrades són per als tres dies de durada de la cita: 7, 8 i 9 de maig

absanchez33940336 dominical 716  ideas para llevar160608205613

absanchez33940336 dominical 716 ideas para llevar160608205613

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Festa del Cinema celebrarà a partir del dilluns 7 de maig i fins al dimecres 9 la seva 14a edició a les sales de tot Espanya amb entrades a 2,90 euros i amb l'objectiu d'atreure en aquesta ocasió el públic juvenil, que podrà gaudir d'activitats especialment pensades per a ells.

Les entrades per als tres dies de durada de la cita –7, 8 i 9 de maig– tindran un preu de 2,90 euros. Així mateix, la mecànica per adquirir les entrades a preu reduït continuarà sent la mateixa que en edicions anteriors. D'aquesta manera, els espectadors, excepte els menors de 14 anys i els majors de 60, s'hauran d'acreditar a la pàgina web oficial de la Festa del Cinema (www.fiestadelcine.com) a partir del 10 d'abril.

En referència a les entrades, es podran adquirir per tres canals de venda diferents: taquilla, caixers de venda d'entrades situats als vestíbuls dels cinemes i plataformes habituals de venda per internet.

"El cinema és emoció i experiència i aquesta edició de la Festa del Cinema en serà la millor prova, perquè farà que tots els públics, i en especial els joves, el visquin en primera persona més que mai", ha explicat el president de la Federació de Cinemes d'Espanya (FECE), Juan Ramón Gómez Fabra.

Notícies relacionades

"Els volem transmetre el gust pel setè art i la màgia del cinema al cinema, volem que descobreixin l'emoció de gaudir d'una pel·lícula en una sala cinematogràfica," ha afirmat la presidenta de la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (FEDICINE), Estela Artacho.

Per la seva part, el director general de l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA), Óscar Graefenhain, ha indicat que "aquest tipus d'iniciatives són fonamentals per apropar encara més al públic la riquesa del cinema, tant en el seu aspecte cultural com de pur entreteniment, i, per tant, ensenyar al públic que el més enriquidor d'aquest art és veure'l en una pantalla gran".