SEGONS 'TMZ'

Beatty i Dunaway tornaran a presentar l'Oscar a la millor pel·lícula

Després de l'històric fiasco de l'any passat, els veterans actors han assajat les seves frases per a la gala d'aquest any al teatre Dolby

warren

warren

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un any després de l'històric fiasco a l'hora de revelar el guanyador de l'Oscar a la millor pel·lícula, Warren Beatty i Faye Dunaway tornaran a presentar aquesta categoria a la cerimònia d'aquest diumenge, informa el portal TMZ, especialitzat en notícies sobre famosos.

Segons fonts de la publicació, Beatty i Dunaway van aparèixer aquest dijous als assajos dins del teatre Dolby i van preparar el gran moment de la gala. Els testimonis asseguren que tots dos van recitar les seves frases un parell de vegades i van acabar ràpidament.

"Presentar és molt millor la segona vegada", va dir la cèlebre actriu sobre l'escenari, segons el relat de la web. Beatty contesta a continuació: "La guanyadora és Gone with the wind", prosseguint amb el to còmic que semblen adoptar els productors de la cerimònia amb aquesta referència al que va passar ara fa un any.

Segons les fonts del portal, els guionistes encara podrien modificar aquestes bromes fins diumenge.

L'històric error a l'anunciar el premi a la millor pel·lícula en la 89 edició dels Oscars va arribar en una situació rocambolesca, amb Warren Beatty i Faye Dunaway com a protagonistes.

El veterà actor va obrir el sobre amb el nom del vencedor i va fer un gest d'estranyesa.

Notícies relacionades

A la parella se li havia fet entrega del sobre equivocat. No obstant, ningú de l'Acadèmia de Hollywood es va pronunciar, així que Beatty va prosseguir i li va passar el sobre a Dunaway, que va llegir el nom de La La Land, que apareixia al costat del d'Emma Stone, el premi entregat just abans.

La guanyadora en la categoria de millor pel·lícula va ser realment Moonlight, cosa que es va saber després d'alguns instants de confusió.