ATAC SORPRESA

Britney Spears s'emporta un gran ensurt a Las Vegas

Un home va pujar a l'escenari en un concert i s'hi va abalançar

zentauroepp35270707 file   in a sunday  may 22  2016 file photo  britney spears 170811102436

zentauroepp35270707 file in a sunday may 22 2016 file photo britney spears 170811102436 / Chris Pizzello

1
Es llegeix en minuts

Britney Spears es va emportar un gran ensurt dimecres passat, durant un concert a Las Vegas, quan un home va pujar a l'escenari en el moment que l'espectacle de la diva del pop, 'Piece of me', estava a punt d'acabar, segons informa TMZ. L'home va intentar arribar a l'estrella del rock amb intencions poc clares, però l'equip de seguretat i alguns ballarins de l'estrella l'hi van impedir violentament.

Notícies relacionades

En un primer moment de confusió va córrer la notícia que l'home anava armat perquè la cantant, amb el micròfon, va preguntar si l'home tenia una arma de foc i el públic ho va entendre com una afirmació. Després que tres guàrdies personals de l'estrella el reduïssin, la policia va poder comprovar que no portava cap arma de foc. 

Immediatament després de l'incident, Spears va reprendre la seva cançó ‘Till the world ends’. L'home, de qui ha transcedit que es diu Jess Webb i té 37 anys, va passar a disposició de la policia. Poc abans de l'incident, Webb s'havia posat a ballar desordenadament entre el públic, i va armar tal enrenou que l'equip de seguretat li va demanar que se n'anés i ell va decidir fer-ho a través de l'escenari, amb la consegüent sorpresa, que feliçment ha quedat com a tal.