DEL 31 D'AGOST AL 3 DE SETEMBRE

Acústica: de Txarango a Bad Gyal i de Blaumut a Rosalía

El festival musical de Figueres es proposa igualar els més de 100.000 espectadors de l'anterior edició

jgarcia38916279 la catalana bad gyal  alba farelo  a l escenari sonarxs  el 170617210456

jgarcia38916279 la catalana bad gyal alba farelo a l escenari sonarxs el 170617210456 / Pere Francesch

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Amb l’objectiu de consolidar els més de 100.000 espectadors de l’anterior edició (xifra que el situa com el setè festival musical més concorregut de Catalunya), l’Acústica de Figueres oferirà entre el 31 d’agost i el 3 de setembre una trentena d’actuacions que abracen gran part dels noms més destacats del pop català actual. Entès, això sí, en sentit ampli: de la revetlla mestissa de Txarango al folklore reinventat de Maria Arnal i Marcel Bagés, i del classicisme pop de Blaumut al trap de Bad Gyal. Totes les sessions, distribuïdes en cinc escenaris, seran gratuïtes amb l’única excepció del concert inaugural, que estarà protagonitzat per Rosalía i Refree.

    

Aquell dia, el dijous 31 d’agost, actuaran també la citada Bad Gyal, després del seu triomfal pas pel Sónar; el raper madrileny C. Tangana, que ha passat de l’'underground' a fitxar per Sony Music; l’explosiva Itaca Band, i el periodista i escriptor Jair Domínguez amb el seu grup Caritat Humana.

Notícies relacionades

  

 El cartell del divendres 1 de setembre inclou Maria Jacobs, Lakaste, Maïa Vidal, Dàmaris Gelabert, Blaumut, Zoo, La Iaia, Txarango, Ramon Mirabet i La Cobla Sant Jordi, que protagonitzarà un concert especial de la mà del productor i discjòquei Raph Dumas. Dissabte serà el dia de Bebe, Els Amics de les Arts, Gertrudis, Gemma Humet, Llibert Fortuny, Pavvla, The Excitements, Donallop, Maria Arnal Marcel Bagés i una actuació sorpresa, a més a més d’un espectacle familiar a càrrec de Gossos. Familiar serà també la programació de diumenge dia 2 de setembre, amb l’Orquestra Di-Versions i el grup El Pot Petit