PROJECTE EN MARXA

Tarantino prepara una pel·lícula sobre els assassinats de la família Manson

Brad Pitt i Jennifer Lawrence podrien formar part del repartiment

 

  / CHRIS PIZZELLO/AP

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

L’últim projecte de Quentin Tarantino ja està en marxa i se centrarà en els assassinats de la secta satànica que liderava Charles Manson, que encara segueix a la presó i que mai aconsegueix que li concedeixin la llibertat. El terrible assassí va acabar amb la vida de l’actriu Sharon Tate i de quatre més persones el 1969.

La pel·lícula, que encara no té títol, ha sigut escrita pel cineasta, que també s’encarregarà de la direcció, i produïda per Harvey i Bob Weinstein, productors de molts dels seus films, segons The Hollywood Reporter. La revista americana també afirma que Tarantino està fent els últims retocs al guió i que ha sondejat per al repartiment Brad Pitt, que ja va treballar amb el cineasta a Maleïts malparits (2009), i Jennifer Lawrence. El rodatge començarà l’estiu del 2018.

    

Notícies relacionades

CADENA PERPÈTUA / Tot i que els detalls del guió encara no són clars, l’assassinat de Sharon Tate, dona de Roman Polanski, i de quatre persones més a la mansió de l’actriu a Beverly Hills, tindria un fort protagonisme. El 8 d’agost de 1969, Charles Manson va ordenar a un grup dels seus seguidors que ataquessin els habitants de la casa creient que era propietat d’un productor discogràfic que l’havia rebutjat. Tate i els seus amics van ser torturats amb ganivets i armes de foc durant hores per després ser brutalment assassinats. L’any 1971, Manson i els seus acòlits van ser sentenciats a cadena perpètua per aquests i altres assassinats.

FETS REALS / Si el projecte es converteixt finalment en la pròxima pel·lícula de Tarantino, serà la primera del cineasta basada en fets reals ja que el director ha construït la seva carrera homenatjant i portant al màxim reconeixement els seus gèneres favorits, com el crim, el western i el blaxploitation. També ha demostrat que és capaç de crear papers femenins forts i memorables. Com a exemple hi ha el personatge principal a Jackie Brown, la núvia a Kill Bill i les dones de Death Proof. El personatge de Tate podria ser l’últim a unir-se a la llista, interpretació que no serà per a Lawrence