La cadena Yelmo evita el tancament del cine Comedia

La propietària de l'Icaria explotarà el cèntric multisales, catalogat com a equipament cultural, i que patia una greu crisi d'espectadors

cine-comedia-2014

cine-comedia-2014

1
Es llegeix en minuts
Julián García
Julián García

Periodista

ver +

L'històric cine Comedia de Barcelona ha evitat, feliçment, l'amenaça de tancament. La cadena Yelmo explotarà des d'avui mateix el cèntric cine, situat a la cantonada del passeig de Gràcia amb Gran Via, amenaçat per una greu crisi d'assistència de públic que havia portat la seva anterior empresa explotadora, Espectáculos SL, a presentar un concurs de creditors.

Notícies relacionades

La cadena Yelmo és responsable a Barcelona dels cines Icaria i també té sales a Abrera, Barberà del Vallès, Castelldefels i Sant Cugat. Fins avui, el Comedia era explotat per Espectáculos SL, de la família Padró, però la programació requeia en mans de la cadena Cinesa.

Els propietaris de l'edifici, les famílies Pla i Planàs, havien interposat al febrer una demanda de desnonament contra Espectáculos SL per l'impagament de gairebé un any de lloguer. L'empresa, per la seva part, havia presentat un concurs de creditors. Per fortuna, les famílies Pla i Planàs s'han inclinat perquè el cine segueixi sent equipament cultural, perquè així està catalogat, i no una botiga de moda, com ha succeït en les altres tres privilegiades cantonades del passeig de Gràcia amb Gran Via, ocupades per emblemàtics recintes comercials de Zara, H&M i, a partir de la tardor, el gegant japonès Uniqlo.

Temes:

Cine Cinemes