BALANÇ EXITÓS

El Room Festival tanca la seva primera edició amb un 82% de l'aforament complet

Quatre dels nou concerts programats a la sala Razzmatazz van esgotar les entrades de forma anticipada

fsp1543

fsp1543 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

El Room Festival va tancar aquest cap de setmana la seva primera edició amb gairebé 15.000 entrades venudes, un 82,27% de l’aforament, segons va informar la promotora Clipper’s. Per la sala barcelonina Razzmatazz, seu permanent de l’esdeveniment, hi han passat artistes nacionals i internacionals com Antonio Orozco, Natalie Imbruglia, Macy Gray i Ivan Ferreiro i grups com Level 42 i Thievery Corporation.

Notícies relacionades

Clipper’s Live, també que organitza el Festival de Cap Roig i el Suite Festival, va impulsar aquesta nova proposta amb la finalitat d’«enfortir l’oferta musical» a Barcelona i «potenciar noves propostes musicals i trajectòries destacades». I l’èxit l’ha acompanyat. Quatre dels nou concerts van esgotar les entrades de forma anticipada: els d’Antonio Orozco, que va protagonitzar la inauguració el 24 de novembre; Manel, que va actuar el 25 de gener dins de la gira Jo competeixo; Sidonie, que va presentar el seu nou àlbum, 'El pitjor grup del món', amb Xarim Aresté el 25 de març, i Ramon Mirabet, que va interpretar els temes del seu segon disc, 'Home is where the heart is', el 6 d’abril.

Els ritmes jamaicans del duo Thievery Corporation, el pop-funk amb gust d’abans dels britànics Level 42 i el retorn de l’australiana Natalie Imbruglia després de vuit anys també van obtenir una resposta més que satisfactòria. La nota negativa va ser la cancel·lació del concert de Suzanne Vega, que havia de clausurar el festival el 10 de juny vinent.