El fill del baixista de Metallica surt de gira als 12 anys

Tye Trujillo substituirà el baixista de Korn en els concerts programats a Sud-amèrica durant el mes d'abril

ealos38015312 files  this file photo taken on september 19  2013 shows rob170410212725

ealos38015312 files this file photo taken on september 19 2013 shows rob170410212725 / YASUYOSHI CHIBA

1
Es llegeix en minuts

El fill del baixista de Metallica Robert Trujillo està seguint els passos del seu pare, però amb una precocitat inhabitual. Amb només 12 anys, Tye Trujillo reemplaçarà el baixista titular de la banda Korn, Reginald 'Fieldy' Arvizu, durant la seva gira a l'Amèrica del Sud. 

Aquesta és una interpretació de Tye Trujillo, fa un any, amb la seva banda de heavy metal infantil The Helmets, en què toca des dels 8 anys, i el seu pare, Robert Trujillo.

El baixista habitual de Korn ha causat baixa per "circumstàncies imprevistes" durant la gira sud-americana, però tornarà als escenaris en els concerts que el grup té programats el mes que ve als Estats Units. 

Notícies relacionades

"Estem decebuts pel fet que Fieldy no pugui estar amb nosaltres en aquests concerts, però excitats per acollir un jove músic com Tye", ha manifestat el grup en el seu compte de Facebook.

Korn, un grup de 'metall' alternatiu, es caracteritza per la inclusió d'elements de hip-hop. La gira sud-americana de Korn comença el 17 d'abril a Bogotà i anirà seguida de tres actuacions al Brasil, un a l'Argentina, un a Xile i un altre al Perú.