DEL 6 DE JULIOL AL 17 D'AGOST

Juliete Binoche, Katie Melua i James Rhodes actuaran a Peralada

La programació d'aquesta edició també inclou Malú, Ainhoa Arteta i el Béjart Ballet Lausanne

 

  / REUTERS / MIKE SEGAR

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

L'actriu Juliette Binoche i les cantants Katie MeluaMalú i Ainhoa Arteta o el pianista James Rhodes són alguns dels artistes que figuren aquest any en el cartell del Festival Castell de Peralada, que ja va anunciar els noms de Bryan Ferry i Franco Battiato i l'òpera 'Madama Butterfly'.

Segons ha informat avui el director de l'esdeveniment, Oriol Aguilà, el Festival s'inaugurarà el 6 de juliol amb el Béjart Ballet Lausanne, que rendirà homenatge al gran coreògraf francès Maurice Béjart, i la dansa estarà a més molt present en aquesta edició amb els espectacles de les companyies Malandain Ballet Biarritz i Acosta Dansa.

Notícies relacionades

La cantant britànica d'origen georgià Katie Melua obrirà l'Estiu Musical de Peralada, l'apartat més pop de l'esdeveniment, que també comptarà amb les actuacions de Diego el Cigala Jarabe de Palo.

En la secció Paral·lels destaca la presència de l'actriu Juliette Binoche, que recitarà temes de la cantant Barbara juntament amb el pianista Alexandre Tharaud; i el concert de James Rhodes, que debutarà al Festival amb un recital de piano per al gran públic.