'It' es torna a despertar: Pennywise terroritza en el tràiler de l'adaptació del clàssic de Stephen King

La pel·lícula, que s'estrenarà el 8 de setembre, actualitza la història que es va portar a la televisió fa 27 anys

L’actor suec Bill Skarsgård personifica el malvat pallasso Pennywise.

1
Es llegeix en minuts

'It', 'Això', el misteriós ens còsmic que terroritza una població de Maine, ressuscita cada 30 anys aproximadament adoptant formes terrorífiques (el pallasso Pennywise, una aranya, un ocell) que s'alimenten de la por dels veïns i escampen mort i sang. Això en la novel·la que va sorgir el 1986 de la imaginació recargolada de Stephen King. I en el món de la imatge, 'Això' també ressorgeix seguint els mateixos cicles. 27 anys després de l'adaptació televisiva d''It', el pallasso Pennywise tornarà a les pantalles de cine el 8 de setembre, en una adaptació de la qual s'acaba de fer públic el primer tràiler.

'It' ha sigut dirigida per l'argentí Andrés Muschietti ('Mamá') i és protagonitzada per Bill Skarsgård en el paper de Pennywise, així com Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer i Nicholas Hamilton.

En la novel·la, la història es desenvolupa en dues èpoques, el passat (1957-1958) i el present. Un joc que permet a Muschietti, pel que es pot veure al tràiler, explotar a fons una imatgeria de nostàlgia que recorda visualment l'èxit de 'Stranger things'.

Evidentment, en les imatges hi apareixen el pallasso terrorífic, nens mirant diapositives destenyides en un projector, la xarxa de clavegueres de Derry i els globus vermells. "Ei, ¿vols un globus? Flota; tots floten. Quan vinguis aquí a sota amb mi, tu també flotaràs", els diu Pennywise als nens. De moment, sembla que hi ha ganes de flotar de por, vist l'èxit que ha tingut en poques hores el vídeo distribuït per Warner.

Mentre esperem, podem recordar algunes imatges de la minisèrie original del 1990, protagonitzada per Tim Curry.

Notícies relacionades

Encara que per a horror del bo, la segona adaptació televisiva d''It', en una televisió índia amb el títol de 'Woh' (1998).