Com Carrie Fisher es va enamorar de Harrison Ford: arriba a l'abril 'El diario de la princesa'

Nova publicarà el llibre en què l'actriu recupera el seu diari del rodatge de 'La guerra de les galàxies'

zentauroepp32061880 mas periodico star wars 7 carrie fisher161228114031

zentauroepp32061880 mas periodico star wars 7 carrie fisher161228114031

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

El segell Nova d'Ediciones B publicarà el 5 d'abril 'El diario de la princesa', les memòries de la desapareguda Carrie Fisher, en què l'actriu recollia les seves experiències durant el rodatge de 'La guerra de les galàxies'. Incloent-hi la seva discreta relació sentimental amb el seu col·lega Harrison Ford, llavors casat. 'El diario de la princesa' és el tercer llibre de records publicat per Fisher, i l'últim: de fet, va morir el mes de desembre passat quan tornava als EUA després d'una gira promocional del llibre al Regne Unit.

Mentre rodava la mítica pel·lícula, Fisher va portar un diari en què va omplir pàgines amb poemes, secrets llavors inconfessables (la relació entre Han Solo i la princesa Leia no només feia saltar espurnes al plató) i els seus pensaments sobre l'amor, la fama i el sexe.

Notícies relacionades

'El diario de la princesa' recull tot el que va passar dins i fora del set de rodatge de 'La guerra de les galàxies', incloent-hi tant els fragments originals escrits per una Fisher amb només 19 anys com els mordaços comentaris de la dona de 60 en què es va convertir.

Carrie Fisher recorda com es va enamorar de Harrison Ford i com aquest amor sobre el qual tant havia fantasiejat va desembocar en una relació que no va sortir a la llum fins a la publicació del llibre, a la vegada que reflexiona sobre la fama i l'absurd d'una vida generada per la reialesa de Hollywood.