PROJECTES PÒSTUMS

Carrie Fisher va deixar rodades les seves escenes de l''Episodi 8' de 'Star Wars'

L'actriu apareixerà també en la tercera temporada de la sèrie 'Catastrophe' i en un documental que s'estrenarà aviat

zentauroepp32061880 mas periodico star wars 7 carrie fisher161228114031

zentauroepp32061880 mas periodico star wars 7 carrie fisher161228114031

1
Es llegeix en minuts

La inesperada mort de Carrie Fisher als 60 anys es va produir en un moment en què l'actriu californiana estava involucrada en diversos projectes de cine i televisió. El més destacat, sens dubte, era la trilogia final de la saga 'Star Wars', que es va iniciar el 2015 amb 'El despertar de la Força'. Fonts de Disney i la productora LucasFilm citades per 'Variety' han confirmat que Fisher havia completat totes les seves escenes per al segon títol de la trilogia, l''Episodi 8', en un rodatge que va començar al mes de juliol i que està en aquests moments en fase de postproducció.

El problema es plantejarà, doncs, amb el novè, i previsiblement últim, film de la saga, que es començarà a rodar el 2018 i en què també estava prevista la presència de la princesa (ara general de la Resistencia) Leia. Els productors de la franquícia tindran temps per decidir si alteren el guió per justificar l'absència del personatge o si recorren a la tecnologia (com ja s'ha fet a 'Rogue One: Una historia de Star Wars') per mantenir en pantalla la princesa rebel.

HUMOR BRITÀNIC

Notícies relacionades

Més enllà de l'epopeia galàctica que la va llançar a la fama, l'actriu apareixia de forma assídua a la sèrie d'humor britànica 'Catastrophe', en què donava vida a la mare del personatge protagonista (interpretat per Rob Delaney). Precisament, Fisher va patir l'aturada cardíaca fatal quan tornava a Los Angeles des de Londres després d'haver treballat per a la sèrie. Els sis episodis de la tercera temporada de 'Catastrophe' estan facturats i la seva emissió està prevista per a la primavera que ve. És una incògnita què passarà amb el seu personatge en la quarta temporada, que ja està emparaulada.

A més, està pendent l'estrena a HBO del documental 'Bright lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds', dirigit per Alexis Bloom i Fisher Stevens. La pel·lícula, que es va presentar en l'última edició del Festival de Cannes, explora la complicada relació entre mare i filla i brinda, de passada, un càlid homenatge a les dues estrelles de Hollywood.