FINAL DE TRAJECTE

Raimon diu adéu a València

El cantautor va repassar la seva carrera en un emotiu concert al Palau de la Música

fcasals33558631 valencia15 4 16  cultura  raimon  estreno del conc160416163623

fcasals33558631 valencia15 4 16 cultura raimon estreno del conc160416163623 / MIGUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VALÈNCIA

Raimon va tornar dissabte al Palau de la Música de València, després de 28 anys d'absència de la seva programació, per oferir el seu últim concert en terres valencianes, després que anunciés el mes de novembre passat que es retirava dels escenaris amb 12 recitals al Palau de la Música Catalana, el 12 de maig.

Amb el ressonant títol de 'Ben poc abans de les coses penúltimes', el cantautor de Xàtiva va repassar la seva trajectòria a través de 25 cançons, en un concert amb format simfònic, acompanyat de l'Orquestra de València i el Cor de la Generalitat Valenciana, sota la direcció de Yaron Traub.

Notícies relacionades

Van ser dues hores llargues d'un recital carregat d'emocions, en què Raimon va recórrer el seu més de mig segle de carrera musical. No van faltar les seves cançons emblema: 'Jo vinc d'un silenci', 'Diguem no', 'D'un temps d'un país' i, és clar, 'Al vent'.

Amb totes les entrades venudes des de fa unes quantes setmanes, com a exemple de la gran expectació que havia despertat, la cita va convocar autoritats com el president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, i el president de les Corts Valencianes, Enric Morera.

Temes:

Raimon Música