Raphael actuarà al Sant Jordi el 7 d'octubre

Entradas.elperiodico.com és el punt de venda exclusiu del concert

Les localitats es posaran a la venda dijous que ve

raphael-chesco0626

raphael-chesco0626

1
Es llegeix en minuts

El concert de presentació a Barcelona del nou disc de Raphael, 'Infinitos bailes', ja té data. Serà el 7 d'octubre de 2017 al Palau Sant Jordi. EL PERIÓDICO, diari patrocinador de l'esdeveniment, també serà el punt de venda exclusiu a través del portal entradas.elperiodico.comLes entrades es posaran a la venda dijous, 15 de desembre, a partir de les 10.00 hores.

'Loco por cantar', nom de la gira de llançament d'aquest disc, presenta un Raphael totalment rejovenit i pletòric. El seu repertori s'actualitza amb cançons compostes per artistes de noves generacions com Iván Ferreiro, Vanessa Martín, Manuel Carrasco o el seu amic Enrique Bunbury. Empès pel seu fill, Manuel, el cantant de Linares, de 73 anys, ha demanat la col·laboració d'aquests joves artistes perquè li componguin els temes del nou disc. 'Infinitos bailes també inclou composicions de Pablo López, Dani Martín o Rozalen.

Notícies relacionades

La gira per Espanya començarà a l'abril i arribarà a Catalunya a l'octubre. L'actuació al Palau Sant Jordi serà la primera oportunitat del públic català per veure Raphael interpretant aquests temes en directe. Les cançons especialment compostes per a ell seran l'eix de l'actuació, però l'artista correspondrà a la fidelitat del públic i no oblidarà incloure-hi els grans èxits de sempre.

El concert està previst per al dissabte 7 d'octubre a les 21.00 hores. Totes les localitats són de seient i estan numerades. Els preus oscil·len entre els 95 euros de les localitats més pròximes a l'escenari, i els 35 euros de les més senzilles. També es poden adquirir entrades per 45, 55 i 75 euros. A tots els preus sempres s'hi han d'afegir les despeses de gestió per la venda 'on line'. EL PERIÓDICO, a través del portal entradas.elperiodico.com és l'únic punt de venda d'aquest espectacle, així que es recomana als interessats a adquirir entrades que desconfiïn d'alguns portals d'internet que es dediquen a la revenda i que ofereixen les entrades a un preu molt superior a l'oficial.