Camilo Sesto diu que al gravar amb la veu del papa Francesc va sentir "la mà de Déu"

El cantant, en cadira de rodes per un accident, presenta amb el pare Ángel el senzill 'Padre nuestro', amb la veu del Pontífex

GRA233. MADRID, 05/12/2016.- El cantante Camilo Sesto (i) junto al padre Ángel (d), durante la presentación de su último sencillo, Padre nuestro, que contiene la voz del papa Francisco, hoy en la madrileña iglesia de San Antón. EFE/Chema Moya

GRA233. MADRID, 05/12/2016.- El cantante Camilo Sesto (i) junto al padre Ángel (d), durante la presentación de su último sencillo, Padre nuestro, que contiene la voz del papa Francisco, hoy en la madrileña iglesia de San Antón. EFE/Chema Moya / Chema Moya (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Convalescent i en cadira de rodes per un cop als malucs que va patir fa dues setmanes ha reaparegut aquest dilluns Camilo Sesto en la presentació amb el pare Ángel del seu últim senzill, 'Padre nuestro', que conté la veu del papa Francesc.

"Em sento privilegiat d'haver pogut compartir paraules amb algú que no és cantant, però que és gairebé la persona més important del món; això m'ha fet sentir tocat per la mà de Déu", ha declarat el valencià a l'església de San Antón de Madrid, on s'ha celebrat l'acte, al qual ha assistit la seva amiga Ángela Carrasco.

La cançó, que es va posar a la venda la setmana passada en plataformes digitals amb un fi solidari, s'ha extret del musical 'Il Primo Papa' i, segons la nota de premsa, va comptar amb l'autorització del Vaticà per incloure-hi la primera oració amb què Jorge Mario Bergoglio es va adreçar al món al tercer dia d'assumir el seu pontificat a través de Ràdio Vaticà.

"El Parenostre no s'ha de resar de pressa, serveix en cada moment per a coses molt diferents, per quan s'està bé, per quan s'està malament. És una paraula eterna", ha afirmat Sesto, en el que semblava un sermó.

"REPÒS TOTAL"

Notícies relacionades

A l'esdeveniment ha arribat vestit completament de blanc i en cadira de rodes. "Camilo no està en els seus millors moments", ha avisat el seu representant, que ha explicat a continuació que va patir "un incident fa 15 dies, un cop al maluc, que l'obligava a mantenir un repòs total que s'ha prolongat una mica més" del compte.

"Lesionat i tot, aquí estic", ha dit el músic, que ha fet l'esforç de posar-se dret entre els victors dels nombrosos congregats a l'església, como si es tractés d'un acte miraculós, i que ha rebut de mans del pare Ángel el colom blanc que és símbol de la seva organització, Mensajeros de la Paz.