Raimon anuncia la seva retirada dels escenaris

Aquest divendres el cantautor de 75 anys presentarà els 12 concerts de comiat, al mes de maig al Palau de la Música de Barcelona

fcasals33558631 valencia15 4 16  cultura  raimon  estreno del conc160416163623

fcasals33558631 valencia15 4 16 cultura raimon estreno del conc160416163623 / MIGUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts

Raimon, una icona de la música en llengua catalana, es retirarà dels escenaris amb una sèrie de 12 concerts que oferirà al Palau de la Música Catalana. El cantautor explicarà aquest divendres a l'auditori modernista els motius del seu adéu i com serà el comiat. La sèrie de concerts es desenvoluparà al mes de maig: tres a la setmana, de divendres a diumenge, a partir del dia 5 de maig fins al 28 d'aquell mateix mes.  

Als 75 anys, l'intèrpret i compositor nascut a Xàtiva (València) i resident a Catalunya ha decidit canviar de rumb. El creador d'himnes com 'Al vent' i 'Diguem no' va oferir els últims concerts a Barcelona fa gairebé un any, el desembre del 2015 a l'Auditori. Aleshores es va mostrar tan dedicat i compromès amb el seu treball com sempre davant d'un públic fidel.

EL RETROBAMENT AMB VALÈNCIA

Notícies relacionades

El 2016 ha sigut un any especial per a ell. Raimon va reaparèixer a la seva terra per primera vegada després de 15 anys. A partir de la derrota electoral del PP a València, el cantautor va poder per fi tornar a cantar als teatres públics del País Valencià, en la gira 'Raimon a casa'. El seu últim concert, a Castelló, va formar part de les celebracions oficials del 9 d'Octubre.   

Però després d'una vida dedicada a la música, crear peces inoblidables i transformar en cançó poesies d'Ausiàs March i Salvador Espriu, entre altres, considera que ha arribat l'hora de deixar els escenaris. Si no llança cap nova gravació l'últim disc serà 'Rellotge d'emocions', editat fa més d'un lustre, si bé des d'aleshores ha anat presentant algun tema nou en cadascuna de les tandes de concerts.