PEL·LÍCULES A PREU REDUÏT

Torna la Festa del Cine

L'onzena edició, que ofereix entrades a 2,90 euros, se celebrarà del 24 al 26 d'octubre

2
Es llegeix en minuts

L'onzena edició de la Festa del Cine se celebrarà el dilluns 24, el dimarts 25 i el dimecres 26 d'octubre a tot Espanya. Durant aquests tres dies es podrà accedir a les sales adherides a la promoció al preu de 2,90 euros cada entrada, mostrant l'acreditació al cine.

La mecànica per a aquesta nova edició es manté igual que en les anteriors, de tal manera que, els espectadors, excepte els menors de 14 anys i els més grans de 60 anys, s'hauran de registrar a la pàgina web www.fiestadelcine.com a partir d'aquest dimecres. D'aquesta manera, aconseguiran l'acreditació que els permetrà disfrutar d'un preu reduït per entrada durant els tres dies assenyalats.

Les entrades per a la Festa del Cine es podran adquirir pels tres canals de venda habituals: taquilla, caixers de venda d'entrades situats als vestíbuls dels cines i plataformes habituals de venda per internet.

Els espectadors que vagin a les sales de cine disfrutaran, entre altres, dels últims treballs de J. A. Bayona, Ron Howard i Tom Hanks, Alberto Rodríguez, Alberto RodríguezRenée Zellweger.

A més, les principals pel·lícules que estaran disponibles inclouen títols com 'El hombre de las mil caras', 'Bridget Jones' Baby', 'Captain Fantastic', 'Cigüeñas', 'Cuerpo de élite', 'El contable','Bridget Jones' Baby' 'Un monstruo viene a verme', entre altres.

13 MILIONS D'ESPECTADORS ACUMULATS

El juny del 2009 va arrencar a Espanya la Festa del Cine, una idea importada de França (Fete du Cinema) per intentar revolucionar l'assistència a les sales de cine. Després de quatre anys i ajustos en la mecànica per optimitzar la fórmula al mercat espanyol, l'octubre del 2013 es va fer el gran salt, ja que es va doblar el nombre d'assistents de l'edició anterior i es va convertir en la primera edició en què es va superar el milió i mig d'espectadors.

Des d'aleshores, totes les edicions han superat la xifra del milió i mig de persones fins a sumar un total acumulat de 13,2 milions d'espectadors en aquests vuit anys i deu edicions (una edició a l'any entre 2009-2013 i semestral 2014-2016). En l'última edició, el maig passat, es va congregar més d'1.700.000 persones

Pel que fa al rànquing històric de les pel·lícules més vistes durant la Festa del Cine, sobresurt '8 apellidos vascos' (abril 2014) amb més de 800.000 espectadors, seguida per 'Drácula, la leyenda nunca contada' (octubre 2014) amb 439.130 espectadors i 'Los Vengadores' (maig 2015) amb 438.453 espectadors.

AGRAÏMENT DE LA INDÚSTRIA

Notícies relacionades

Tota la informació de la Festa del Cine ja està disponible a www.fiestadelcine.com i als perfils de Festa del Cine a Facebook Twitter.

Amb aquest esdeveniment, organitzat per la Confederació de Productors Audiovisuals Espanyols (Fapae), la Federació de Distribuïdors de Cine (Fedicine), la Federació de Cines d'Espanya (Fece) i l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA), es busca fomentar l'assistència a sales de cine com "un hàbit social i cultural" i mostrar l'agraïment de la indústria als espectadors.