Som Música Directa esgota les entrades en menys de sis dies

Andrés Suárez se suma al cartell que integren Serrat, Love of Lesbian, Zahara, Jarabe de Palo, La Pegatina, India Martínez, Els Catarres, Sidonie, Elefantes, Joana Serrat i Rafa Pons

El concert de cinquè aniversari dels acústics d'EL PERIÓDICO se celebrarà a la sala Luz de Gas el 5 d'octubre

Andrés Suárez canta ’Te doy media noche’ per a EL PERIÓDICO. / RICARD FADRIQUE

Andrés Suárez canta ’Te doy media noche’ per a EL PERIÓDICO.
Andrés Suárez interpreta en acústic ’Si llueve en Sevilla’.
Acústic d’Andrés Suárez interpretant ’Números cardinales’.

/

1
Es llegeix en minuts
Núria Martorell
Núria Martorell

Periodista

ver +

Les entrades de Som Música Directa han trigat menys de sis dies a esgotar-se. I sense deixar temps a anunciar una nova incorporació: la del cantautor gallec Andrés Suárez, que se suma al nodrit cartell que integren Serrat amb KitflusLove of LesbianZaharaJarabe de PaloLa PegatinaIndia MartínezEls CatarresSidonieJoan DausàElefantesJoana Serrat i Rafa Pons. L'esperada cita serà el 5 d'octubre, a la sala Luz de Gas.

Amb Som Música Directa EL PERIÓDICO celebra els cinc anys d'acústics gravats a les entranyes del diari. Un primer concert i una iniciativa que tindran continuïtat i que, en pròximes edicions, comptaran amb encara més presència i sorpreses.

PETITA GRAN HISTÒRIA

Notícies relacionades

Andrés Suárez va gravar la seva primera Música Directa l'estiu del 2013 -va tornar dues vegades més-, quan presentava el seu cinquè àlbum i primer directe, 'Moraima', i es va col·locar en el número cinc en la llista de discos més venuts. Amb l'últim compacte, 'Mi pequeña historia', s'ha posicionat directament en el número dos.

L'últim llançament d'Andrés Suárez és el videoclip 'Te doy media noche' amb la jove sorda Raquel Sempere, filmat al Malecón de Cadis, on viu ella. El nou vídeo forma part del projecte #RinconesMiPequeñaHistoria en què són els seus fans els que, a través de les xarxes socials, trien on ha de gravar. I en el mateix format de Música Directa: en acústic, nu de qualsevol instrument que no siguin la seva guitarra i la seva pròpia veu.