DESPRÉS D'UN INFART

Luis Eduardo Aute continua estable i "en procés de recuperació"

El cantautor ha cancel·lat de moment només els concerts programats per al setembre

 

  / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts

L'artista Luis Eduardo Aute continua estable i "en procés de recuperació" després de patir un infart dimarts passat, que el manté ingressat a l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid, segons han confirmat a Europa Press fonts pròximes al músic.

Aquest incident ja ha portat de moment Aute a cancel·lar tres concerts, un de previst per a aquest divendres 12 d'agost a Cadaqués (Alt Empordà) i els del 29 i el 30 de setembre a Vigo i la Corunya, respectivament.

Notícies relacionades

Segons va explicar a Europa Press el mànager de l'artista, Antonio Peña, aquesta decisió va ser presa "per prudència" i estan a l'espera per decidir sobre la cancel·lació de la gira sud-americana (prevista per a Xile, l'Argentina i l'Uruguai, del 12 al 24 d'octubre). Previsiblement, la setmana que ve es decidirà sobre el futur d'aquest 'tour'.

"De moment, s'ha cancel·lat tot el setembre i esperarem, perquè és un infart i hauria d'afrontar un treball molt dur. Només seguirem endavant amb la supervisió i l'autorització mèdica", va explicar Peña, davant els compromisos que ja havia tancat Aute per als pròxims mesos.