Luis Eduardo Aute, ingressat a l'Hospital Gregorio Marañón

El cantautor ha sigut intervingut d'urgència després de patir un infart

 

  / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts

El cantautor Luis Eduardo Aute està ingressat a l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid després de patir un infart, segons han informat fonts pròximes a la família. El músic va ingressar d'urgències dilluns a última hora i ha sigut sotmès a una intervenció de la qual es recupera favorablement. Aute, que aquest any compleix 50 anys als escenaris, es quedarà hospitalitzat en observació almenys els pròxims dos dies.

La família d'Aute, nascut a Manila el 1943, és optimista tot i que es manté molt cautelosa respecte a l'estat de salut del músic. L'hospital no farà públic cap comunicat mèdic "per desig exprés de la família", han assenyalat fonts del Gregorio Marañón.

Notícies relacionades

L'artista es va sentir indisposat quan descansava al seu domicili de la intensa gira 'La Gira Luna' que està fent per Espanya i on repassa les cançons més emblemàtiques de la seva carrera. La seva última actuació va ser diumenge passat, a les Fiestas Colombinas de Huelva.

Per celebrar els seus 50 anys de carrera, Aute no només s'ha embarcat en la gira de concerts, sinó també en actes de presentació del seu últim llibre, el poemari 'El sexto animal', en el qual queden recollides totes les seves obsessions.