Un vídeo especial de la nova pel·lícula de l'univers de Harry Potter

Warner difon un nou tràiler de més de dos minuts d''Animals fantàstics i on trobar-los' a la Comic-Con de San Diego

ealos32274148 icult imagen de la pelicula animales fantasticos y160102145056

ealos32274148 icult imagen de la pelicula animales fantasticos y160102145056

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Les màquines de la factoria Harry Potter estan traient fum per totes les seves juntures, preparant-se per a una temporada d'estiu/tardor tremendament productiva. Quan sols falta una setmana per   a l'estrena oficial de l'obra teatral que continuarà les aventures de Harry Potter 19 anys més tard del punt en què es va quedar a 'Harry Potter i les relíquies de la mort', i de la publicació del llibre que recull el guió, a la Comic-Con de San Diego s'ha difós un nou tràiler, de més de dos minuts, d''Animals fantàstics i on trobar-los', la pel·lícula de l'univers creat per J. K. Rowling que s'estrenarà el pròxim mes de novembre. I que, per descomptat, també tindrà al darrere un nou llibre, malgrat que està  basada en un títol menor de Rowling publicat  l'any 2001.

El tràiler mostra nombroses escenes del Nova York dels anys 30, al qual viatja el rastrejador d'animals fantàstics que va escriure un dels llibres de text que apareixen als llibres de 'Harry Potter', amb l'equivalent nord-americà al Ministeri de la Màgia i la convivència entre món real i màgic.

La pel·lícula està dirigida per David Yates, amb un repartiment compost per Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller, Samantha Morton,Colin Farrell, Faith Wood-Blagrove i Jenn Murray. 

Notícies relacionades

Aquesta és la sinopsi de la pel·lícula. El 1926, Newt Scamander es prepara per iniciar una excursió per tot el món per buscar una extraordinària varietat de criatures màgiques. A l'arribar a Nova York per fer una breu escala, tot està previst perquè no hi hagi cap incident... si no fos per un No-Maj (és la forma d'anomenar els 'muggles' a Amèrica, és a dir, persones no màgiques) de nom Jacob, un cas fora de lloc, i la fuga d'algunes bèsties fantàstiques de Newt, que bé podria significar un verdader problema tant per a la comunitat màgica com per als 'muggles'".

Tenint en compte que el llibre original de Rowling no és més que un catàleg dels 75 animals màgics localitzats per Scamander en els seus viatges al llarg del món, és d'esperar que la sèrie no es quedarà aquí...