TRÀILER

Daniel Radcliffe, de Harry Potter a neonazi

El vídeo d''Imperium' mostra l'actor, rapat i amb caçadora bomber, encarnant un agent real infiltrat de l'FBI

Tràiler de la pel·lícula ’Imperium’. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Creus gammades cremant, fotos de Hitler, bombes i un Daniel Radcliffe que, res més lluny de la seva icònica encarnació de Harry Potter i del seu recent i comentat paper de zombi erecte i flatulent a 'Swiss army man'zombi erecte i flatulentSwiss army man, apareix rapat i amb caçadora bomber, disposat a infiltrar-se en un perillós grup neonazi. Surt a les imatges del vídeo oficial d''Imperium', la primera cinta de Daniel Ragussis com a director, basada en la història real d'un agent retirat de l'FBIMichael German, que ha ajudat en el guió. 

Notícies relacionades

L'actriu Toni Collette ('Petita miss Sunshine') interpreta el paper de l'agent que encarrega la perillosa missió a Radcliffe, que ha d'intentar frustrar un atac terrorista. Així, l'actor britànic segueix obrint-se camí a Hollywood amb un paper dramàtic i seriós que, sense renegar del seu èxit com a jove mag de la saga fantàstica Harry Potter, el desencasella dels seus inicis. En el currículum de l'actor hi figuren films com 'Horns' i 'Victor Frankenstein' i alguns encara no estrenats a Espanya, com 'Ahora me ves 2' (arribarà el 22 de juliol als cines) i 'Swiss army man', amb la qual al gener, en la projecció en el festival de Sundance, va desfermar la polèmica quan la majoria dels espectadors van abandonar la sala davant un Radcliffe convertit en un zombi erecte i flatulent.  

A més de Collette i Radcliffe, 'Imperium', que s'estrenarà als Estats Units a l'agost, compta en el repartiment amb actors com Sam Trammell ('True blood'), Burn Gorman i Nestor Carbonell.