Ron Howard portarà al cine 'Seveneves', l'última novel·la de Neal Stephenson

Ediciones B acaba de publicar aquesta novel·la de supervivència de la humanitat a l'espai, lectura recomanada per Bill Gates

img 1092

img 1092 / CARLOS MONTANES

1
Es llegeix en minuts
Ernest Alós
Ernest Alós

Coordinador d'Opinió y Participació

Especialista en Escric, quan puc, sobre literatura fantàstica i de ciència ficció, ornitologia, llengua, fotografia o Barcelona

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El director i el guionista d''Apollo 13', Ron Howard i Bill Broyles, tornaran a unir-se per portar a la pantalla 'Seveneves', l'última novel·la del referent de la ciència-ficció contemporània Neal Stephenson. A 'Seveneves', que la col·lecció Nueva d'Ediciones B acaba de publicar en castellà, una catàstrofe sideral fragmenta la Lluna i acaba arrasant la superfície de la Terra. La humanitat només té uns dos anys per posar uns quants milers de persones en òrbita i aconseguir que sobrevisquin fins que els descendents de les set Eves del títol puguin repoblar la Terra al cap de 5.000 anys. 

A través de la seva productora Imagine Entertainments, la producció de la pel·lícula estarà també en mans de Howard, del seu soci Brian Grazer i de David Ellison i Dana Goldberg per l'altra productora implicada en el projecte, Skydance, associada a la Paramount.

Notícies relacionades

Neal Stephensonllicenciat en Física i en Geografia i col·laborador habitual de la revista 'Wired', és un dels màxims representants de la ciència-ficció 'dura', amb fonaments científics i tecnològics sòlids, però amb elements, en el seu cas, centrats també en la història cultural. 'Seveneves' ha sigut l'obra més rellevant de Stephenson des de 'Criptonomicón', premis Locus, Hugo i Arthur C. Clarke del 1999 que ha venut 100.000 exemplars a Espanya. El llibre ha sigut una de les cinc lectures que ha recomanat per a aquest estiu Bill Gates.

Ron Howard ha dirigit grans èxits com 'Cocoon', 'Willow', 'Apollo 13', 'Una ment meravellosa', 'El Codi Da Vinci', 'Àngels i dimonis', 'Frost/Nixon' i 'Dins el cor del mar', i aquest any estrenarà una nova adaptació d'una novel·la de Dan Brown, 'Inferno'.