TENSIONS

Els executius de Disney obliguen a tornar a rodar escenes de la seqüela de 'Star Wars'

Els responsables de l'estudi forcen que 'Rogue One', que s'ha d'estrenar el 16 de desembre, tingui un to més "lleuger" i "divertit"

1
Es llegeix en minuts

Males notícies per als que s'havien fet il·lusions veient les imatges filtrades de la pròxima entrega de la franquícia 'Star Wars' i que havien apreciat que prometia un to més fosc i adult: els executius de Disney no estan gens d'acord amb el resultat i han obligat a tornar a gravar diverses escenes de 'Rogue One', durant diverses setmanes del pròxim mes de juny, per donar-li un to més "lleuger". Diversos mitjans nord-americans, com el 'New York Post' i 'The Hollywood Reporter' han revelat que l'estudi vol que la cinta tingui un to més afí al d'una "pel·lícula clàssica de 'Star Wars'.

L'estrena de 'Rogue One' està prevista per al pròxim 16 de desembre, sense que s'hagi revelat si el canvi de plans de rodatge pot arribar a afectar aquesta data de llançament.

Notícies relacionades

La pel·lícula encara no ha sigut sotmesa al visionat d'espectadors reals, però una projecció davant de directius de Disney va acabar, segons aquests mitjans, amb la sensació que semblava massa "una pel·lícula bèl·lica". Segons el 'Hollywood Reporter' "l'objectiu d'aquestes noves preses és alleugerir l'estil, donar certa frescor a la història i recuperar el sentit d'entreteniment a l'aventura".

'Rogue One' desenvolupa la missió de diversos rebels per quedar-se amb els plans de l'Estrella de la Mort a la qual es feia al·lusió en la primera novel·la de la sèrie, 'La guerra de les galàxies'. "Això és el més semblant que hi ha hagut mai a una preqüela. Succeeix minuts abans de 'Una nova esperança' (el nou títol que es va adjudicar a la pel·lícula una vegada va passar a ser l''Episodi IV') i ens condueix als 10 minuts anteriors al principi d'aquesta pel·lícula clàssica. El to s'hi ha de correspondre", ha explicat una font, presumiblement dels mateixos estudis, a la revista especialitzada en l'actualitat de Hollywood.

Temes:

Star Wars Disney